مواد لازم براي 2 تا 4 نفر
روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري
خمير پيتزاي آماده: 2 چانه
کره: 2 قاشق غذاخوري
قارچ خرد شده:5 پيمانه
سير له شده: 2 حبه
جعفري تازه ساطوري شده: 2 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي :2 قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي رنده شده: 6 قاشق غذاخوري
پنير پيتزاي رنده شده: 3/4 پيمانه
نمک وفلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه
1-ابتدا فر را روشن کنيد و روي دماي 190 درجه سانتي گراد قرار دهيد. کف سيني فر را با کاغذ روغني بپوشانيد و آن را با روغن زيتون چرب کنيد و بعد خمير را کف سيني پهن کنيد.
2-کره را در ماهيتابه اي حرارت داده و قارچ، سير وجعفري را 5 دقيقه در آن روي حرارت ملايم تفت دهيد.
3-رب گوجه فرنگي و گوجه فرنگي رنده شده را با هم مخلوط کنيد و روي خمير بماليد.
مخلوط قارچ وسير را روي رب گوجه فرنگي بريزيد. نمک و فلفل را روي مواد بپاشيد و پنير رنده شده را هم روي آنها بريزيد.
4-سيني فر را به مدت 25 دقيقه در فر قرار دهيد. هنگام سرو مي توانيد روي پيتزا جعفري تازه بريزيد.
منبع:نشريه ي ايرانيان ش 34