مواد لازم براي 4 نفر
آب :3 پيمانه
آب ليموترش تازه: 1 پيمانه
شکر دانه ريز:1/5 پيمانه
هلوي سفت: 4 عدد متوط
آرد ذرت: 1 قاشق مرباخوري
آب اضافه : 2قاشق چايخوري
مواد لازم جهته تهيه کرم کاستارد
شير: 1 پيمانه
زرده تخم مرغ: 3عدد
شکر دانه ريز:1/3 پيمانه
طرز تهيه
1-درظرف مخصوص مايکروفر آب، آب ليمو و شکر را با هم مخلوط نماييد و بدون بستن درب با قدرت 100% حدود 3 دقيقه در مايکروفر قرار دهيد تا شکر کاملاًحل شود . در طي اين مدت مواد را 2 بار هم بزنيد.
2-هلوها رادر ظرف محتوي مواد قرار داده و با درب بسته با قدرت 100% حدود 6 دقيقه يا تا زمان نرم شدن در مايکروفر قرار دهيد. سپس ظرف دربسته را براي 3 ساعت در يخچال بگذاريد.
3-يک پيمانه از آب مواد داخل ظرف را با آرد ذرت و آب اضافه مخلوط نماييد و در ظرف مخصوص در مايکروفر قرار دهيد و در ظرف مخصوص در مايکروفر قرار دهيد و بدون بستن درب ظرف با قدرت 100% حدود 3 دقيقه حرارت دهيد تا سس غليظي تهيه شود . در طي اين مدت سس را 2 بار هم بزنيد و سپس کنار بگذاريد تا سرد شود.
هلوهاي نرم را در ظرف مورد نظر قرار دهيد و به همراه کرم کاستارد سرو نماييد.
جهت تهيه کرم کاستارد، شير را در ظرف مخصوص مايکروفربا قدرت 70% حدود يک دقيقه در مايکروفر قرار دهيد. شکر را با زرده تخم مرغ وشير مخلوط کرده ، بدون بستن درب ظرف با قدرت 55% حدود 5 دقيقه در مايکروفر قرار دهيد و در طي اين مدت 2 بار کرم را هم بزنيد تا غليظ شود.
درب ظرف را ببنديد واين کرم را تا زمان استفاده در يخچال بگذاريد.
منبع:نشريه ي ايرانيان ش 34