جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دسر هلويي با کرم کاستارد
-(5 Body) 
دسر هلويي با کرم کاستارد
Visitor 1156
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 4 نفر
آب :3 پيمانه
آب ليموترش تازه: 1 پيمانه
شکر دانه ريز:1/5 پيمانه
هلوي سفت: 4 عدد متوط
آرد ذرت: 1 قاشق مرباخوري
آب اضافه : 2قاشق چايخوري
مواد لازم جهته تهيه کرم کاستارد
شير: 1 پيمانه
زرده تخم مرغ: 3عدد
شکر دانه ريز:1/3 پيمانه

دسر هلويي با کرم کاستارد

طرز تهيه
1-درظرف مخصوص مايکروفر آب، آب ليمو و شکر را با هم مخلوط نماييد و بدون بستن درب با قدرت 100% حدود 3 دقيقه در مايکروفر قرار دهيد تا شکر کاملاًحل شود . در طي اين مدت مواد را 2 بار هم بزنيد.
2-هلوها رادر ظرف محتوي مواد قرار داده و با درب بسته با قدرت 100% حدود 6 دقيقه يا تا زمان نرم شدن در مايکروفر قرار دهيد. سپس ظرف دربسته را براي 3 ساعت در يخچال بگذاريد.
3-يک پيمانه از آب مواد داخل ظرف را با آرد ذرت و آب اضافه مخلوط نماييد و در ظرف مخصوص در مايکروفر قرار دهيد و در ظرف مخصوص در مايکروفر قرار دهيد و بدون بستن درب ظرف با قدرت 100% حدود 3 دقيقه حرارت دهيد تا سس غليظي تهيه شود . در طي اين مدت سس را 2 بار هم بزنيد و سپس کنار بگذاريد تا سرد شود.
هلوهاي نرم را در ظرف مورد نظر قرار دهيد و به همراه کرم کاستارد سرو نماييد.
جهت تهيه کرم کاستارد، شير را در ظرف مخصوص مايکروفربا قدرت 70% حدود يک دقيقه در مايکروفر قرار دهيد. شکر را با زرده تخم مرغ وشير مخلوط کرده ، بدون بستن درب ظرف با قدرت 55% حدود 5 دقيقه در مايکروفر قرار دهيد و در طي اين مدت 2 بار کرم را هم بزنيد تا غليظ شود.
درب ظرف را ببنديد واين کرم را تا زمان استفاده در يخچال بگذاريد.

منبع:نشريه ي ايرانيان ش 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image