مواد لازم براي تهيه يک کيک گرد 18 سانتي متري
 مارگارين:3/4 پيمانه
 شکر نرم:3/4 پيمانه
 تخم مرغ زده شده:3 عدد
 مربا يا مارمالاد (هرنوع به دلخواه):4 قاشق غذاخوري
 خامه زده شده:2/3 پيمانه
 پودر قند: 2 قاشق غذاخوري 

 طرز تهيه
 1-فر را با 180 درجه سانتي گراد روشن کنيد. کف 2 عدد قالب کيک گرد 18 سانتي متري ترجيحاً کمربندي( نوعي قالب کيک که با باز کردن کمربند فلزي دور آن ديواره هايش از کف قالب جدا مي شود)را چرب کنيد. 

 2-مارگارين وشکر را در کاسه اي با همزن برقي بزنيد تا کرم مانند شوند. تخم مرغ ها را دانه دانه به مواد بيفزاييد و به هم زدن ادامه دهيد. نيمي از آرد را در کاسه بريزيد و پس از هم زدن بقيه آرد را هم مخلوط نماييد. 

 3-مايه کيک تهيه شده را به مقدار مساوي دراين دو قالب بريزيد وسطح مواد را با قاشق صاف کنيد و قالب ها را حدود 25 تا 30 دقيقه درفر قرار دهيد تا کيک ها مغز پخت شده و درويشان طلاي رنگ شود.پس از خارج نمودن کيکه ا از فر، آنها را روي صفحه مشبک فلزي بگذاريد تا کاملاً سرد شوند. 

 4-پس از سرد شدن کيک ها، روي يکي از آنها مربا وخامه بماليد و کيک ديگر ار رويش قرار دهيد. روي کيک را با کمي پودر قند تزيين نموده و آن را تا قبل از سرو در يخچال نگهداري کنيد.  
منبع: نشريه ي ايرانيان ش 34