مواد لازم براي تهيه 12 عدد
 آرد:2 پيمانه
 بيکينگ پودر: 2 قاشق چايخوري
 آلو خشک خرد شده:1/2 پيمانه
 شکر:2/3 پيمانه
 رنده پوست ليمو: 1/2 قاشق غذاخوري
 روغن آفتابگردان:1/4 پيمانه
 شير:5 قاشق غذاخوري 

 طرز تهيه
 1-ابتدا فر را با 200درجه سانتي گراد روشن کنيد. کف سيني فر را با کاغذ روغني بپوشانيد و آن را کمي چرب کنيد. 

 آرد وبيکينگ پودر را با هم در کاسه اي الک کنيد و سپس شکر، آلوهاي خرد شده ورنده پوست ليمو را به آنها اضافه نموده و خوب مخلوط کنيد.
 2-روغن آفتابگردان را باشير مخلوط کنيد و آن را هم کم کم به مواد اضافه کنيد و هم بزنيد تا مايه به صورت خمير نرم و لطيفي که به دست نمي چسبد شکل بگيرد، توجه کنيد که اين خمير خيلي سفت نيست. 

 3-خمير تهيه شده را با قاشق برداريد و با کمي فاصله در سيني فر بچينيد و آنها را حدود 20 دقيقه درفر بپزيد تا طلايي رنگ شوند، سپس روي صفحه مشبک فلزي قرار دهيد تا کاملاً سرد شوند.  

 منبع:نشريه ي ايرانيان ش 34