مواد لازم براي تهيه 12 عدد
آرد:2 پيمانه
بيکينگ پودر: 2 قاشق چايخوري
آلو خشک خرد شده:1/2 پيمانه
شکر:2/3 پيمانه
رنده پوست ليمو: 1/2 قاشق غذاخوري
روغن آفتابگردان:1/4 پيمانه
شير:5 قاشق غذاخوري
طرز تهيه
1-ابتدا فر را با 200درجه سانتي گراد روشن کنيد. کف سيني فر را با کاغذ روغني بپوشانيد و آن را کمي چرب کنيد.
آرد وبيکينگ پودر را با هم در کاسه اي الک کنيد و سپس شکر، آلوهاي خرد شده ورنده پوست ليمو را به آنها اضافه نموده و خوب مخلوط کنيد.
2-روغن آفتابگردان را باشير مخلوط کنيد و آن را هم کم کم به مواد اضافه کنيد و هم بزنيد تا مايه به صورت خمير نرم و لطيفي که به دست نمي چسبد شکل بگيرد، توجه کنيد که اين خمير خيلي سفت نيست.
3-خمير تهيه شده را با قاشق برداريد و با کمي فاصله در سيني فر بچينيد و آنها را حدود 20 دقيقه درفر بپزيد تا طلايي رنگ شوند، سپس روي صفحه مشبک فلزي قرار دهيد تا کاملاً سرد شوند.
منبع:نشريه ي ايرانيان ش 34