جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک پنير فندقي
-(6 Body) 
کيک پنير فندقي
Visitor 1147
Category: دنياي فن آوري
شاتوت(يا هرنوع توت به دلخواه):350 گرم
عسل:1قاشق غذاخوري
شکر:6 قاشق غذاخوري
آب ليموترش:2 قاشق غذاخوري
پنير خامه اي :3/4 پيمانه
تخم مرغ :1 عدد
خامه سفت:1/2 پيمانه
مواد لازم جهت تهيه خمير کيک
فندق خرد شده:1/2/3 پيمانه
آرد:2/3 پيمانه
نمک:1/3 قاشق چايخوري
کره:2 قاشق غذاخوري
شکر: 1/3 پيمانه
زرده تخم مرغ:1 عدد

کيک پنير فندقي

طرز تهيه:
1-جهت تهيه خمير کيک، فندق خرد شده را در کاسه بزرگي ريخته و آرد و نمک رادر آن الک کرده و خوب مخلوط کنيد.

کيک پنير فندقي

2-کره را نيز با شکر کاملا مخلوط کنيد تا پف دار و روشن شود، سپس زرده تخم مرغ را در آن بريزيد و طي 3 مرحله مخلوط فندقي مرحله قبل را به مايه کره اي اضافه کرده و کم کم هم بزنيد تا خمير يکدستي تهيه شود.
2-خمير تهيه شده را در کف قالب گرد چرب شده 23 سانتي متري پخش کنيد و با دست آن را به کف و ديواره هاي قالب بچسبانيد. روي خمير داخل قالب را بپوشانيد و آن را 30 دقيقه درجاي خنکي قرار دهيد.

کيک پنير فندقي

4-فر را با 180 درجه روشن کنيد. جهت تهيه مايه روي کيک، توت را با عسل، يک قاشق غذاخوري از آب ليمو ونيمي از شکر در مايتابه اي مخلوط کرده و آن را روي حرارت ملايم بپزيد و گاهي هم بزنيد ، اما مراقب باشيد که توت له نشود ، پس از حدود 7 دقيقه مواد را از روي حرارت برداريد.
5-خمير داخل قالب را از يخچال درآورده و حدود 15 دقيقه درفر بپزيد و بعد آن را کنار بگذاريد تا سرد شود.

کيک پنير فندقي

6-پنير خامه اي را با بقيه شکر خوب بزنيد تا پف دار شود، بعد تخم مرغ ، مابقي آب ليمو و خامه را با آن کاملا مخلوط کنيد .اين مواد را روي خمير پخته وسدر شده بريزيد. قالب را تکان دهيد تا مواد به طور يکنواخت پخش شوند، بعد آن را مجدداً حدود 20 تا 25 دقيقه درفر بگذاريد.
7-کيک را پس از درآوردن از فر حدود يک ساعت کنار بگذاريد تا سرد شود.
مخلوط ميوه اي تهيه شده در مرحله 2 را
روي کيک بريزيد و آن را سرو نماييد.

کيک پنير فندقي

منبع: نشريه ي ايرانيان ش 34
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image