مواد لازم براي تهيه 10 تا 12 عدد
آرد: 2 پيمانه
بيکينگ پودر: 1قاشق غذاخوري
مارگارين نرم: 2قاشق غذاخوري
شکرنرم: 2 قاشق غذاخوري
کشمش سلطاني :1/3 پيمانه
تخم آفتابگردان:2 قاشق غذاخوري
ماست بدون آب:2/3 پيمانه
شير: حدود 3 قاشق غذاخوري
1-ابتدا فر را با 230 درجه سانتي گراد روشن کنيد. در کاسه بزرگي آرد و بيکينگ پودر را با هم الک کنيد و مارگارين را به آنها اضافه نماييد.
2-پس از مخلوط کردن اين مواد ،شکر ،کشمش و نيمي از تخمه آفتابگردان ها را به همراه ماست و کمي شير به مواد اضافه کنيد. آنها را هم بزنيد تا خمير نرم و لطيفي که به دست نچسبد تهيه شود.
3-سطح تميزي را آرد بپاشيد و خمير را روي آن ورز دهيد، سپس به وسيله وردنه آن رابه قطر 2 سانتي متر باز کنيد و با قالب گرد 6 سانتي متري، قالب بزنيد.
کاغذ روغني را در کف سيني فر قرار داده و آ« راکمي چرب کنيد و بعدشيريني هاي قالب زده را روي آن با کمي فاصله قرار دهيد.
4-روي شيريني ها کمي شير بماليد و بقيه تخمه ها را رويش بپاشيد و حدود 10 تا 12 دقيقه در فر بپزيد تا کمي پف کند و طلايي رنگ شود.
5-پس از آماده شدن شيريني ها را روي صفحه مشبک فلزي قرار داده درصورت تمايل رويشان مربا بماليد و نوش جان کنيد.
منبع:نشريه ي ايرانيان ش 34