جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسکويت قهوه و گردو
-(9 Body) 
بيسکويت قهوه و گردو
Visitor 1196
Category: دنياي فن آوري
موادلازم براي تهيه حدود 15 عدد بيسکويت:
آرد معمولي / (250 گرم) 1 2/3 پيمانه
کره ريزشده / 125 گرم
پودر شکر / (55 گرم) ¼ پيمانه
تخم مرغ، کمي زده شده / 1 عدد
وانيل / 1 قاشق چايخوري
گردو / (35 گرم) 1/3 پيمانه
موادلازم براي لايه وسط:
کره / 60 گرم
خاکه قند / (40 گرم) ¼ پيمانه
گردوي خردشده / (120 گرم) 1 پيمانه
شير / 1 قاشق غذاخوري
موادلازم براي کرم قهوه:
خاکه قند / (240 گرم) 1 ½ پيمانه
کره نرم شده / 1 قاشق چايخوري
نسکافه / 3 قاشق چايخوري
آب داغ / 1 قاشق غذاخوري

بيسکويت قهوه  و گردو

آرد الک شده را به همراه کره در ظرف متوسطي مي ريزيم و کره را در آن مالش مي دهيم. شکر، تخم مرغ و وانيل را در آن مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا خمير نرمي بدست آيد خمير را به آرامي بر روي سطحي آغشته به آرد ورز مي دهيم تا نرم و يکدست شود. سپس آن را بر روي کاغذهاي شيريني پزي به ضخامت 3 ميلي متر پهن مي کنيم و به شکل دايره هاي 6 سانتي متري قالب مي زنيم. دايره ها را به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني چرب شده فر مي چينيم و به مدت 15 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط قرار ميدهيم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. در سيني هاي مشبک مي چينيم تا خنک شوند.سپس بيسکويت ها را دو تا دو تا با لايه وسط روي هم قرار مي دهيم، روي آنها کرم قهوه مي ريزيم، روي کرم قهوه هم يک تکه گردو مي گذاريم.
تهيه لايه وسط:
کره و خاکه قند را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا کاملا مخلوط شوند. بقيه مواد را هم در آن مي ريزيم و مخلوط مي کنيم.
تهيه کرم قهوه:
خاکه قند را در ظرف کوچک نسوزي الک مي کنيم، کره و مخلوط نسکافه و آب را هم در آن مي ريزيم، هم مي زنيم تا خمير سفتي به دست آيد.ظرف را روي آب داغ مي گذاريم و مرتب هم مي زنيم تا کرم مانند شود.
منبع:مجله انواع بيسکويت
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image