موادلازم براي تهيه حدود 35 عدد بيسکويت:
کره / 185 گرم
پودر شکر / (55 گرم)1/4 پيمانه
آب داغ / 1 قاشق چايخوري
نسکافه / 1 قاشق چايخوري
فندق بوداده، کاملا خرد شده / (75 گرم)1/2 پيمانه
آرد معمولي / (300 گرم) 2 پيمانه
شکلات سياه خرد شده / 60 گرم
کوفا / 20 گرم
موادلازم براي کرم قهوه:
کره / 125 گرم
وانيل / 1 قاشق چايخوري
خاکه قند / (160 گرم) 1 پيمانه
شير / 2 قاشق چايخوري
نسکافه / 2 قاشق چايخوري
آب داغ / 2 قاشق چايخوري
مرحله اول:
کره و شکر را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. سپس نسکافه و آب مخلوط شده را اضافه کرده، مي زنيم. فندق و آرد الک شده راهم داخل مخلوط مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا خمير نرمي بدست آيد. خمير را به آرامي بر روي سطح آغشته به آرد ورز مي دهيم تا کاملا يکدست شود، خمير را مي پوشانيم و به مدت 30 دقيقه در يخچال مي گذاريم. سپس خمير را بين دو کاغذ شيريني پزي باز مي کنيم تا ضخامت آن به 2 ميليمتر برسد. خمير را با قالبهاي دايره اي 3/5 و 5 سانتي متري قالب مي زنيم. مقدار اين دايره ها بايد برابر باشد.
مرحله دوم:
دايره ها را به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني چرب شده فر مي چينيم و به مدت 15 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط قرار مي دهيم تا بيسکويت ها کمي برشته شوند. مي گذاريم بيسکويت ها سرد شوند. کرم قهوه را با قاشق داخل قيفي که سر لوله آن کوچک باشد مي ريزيم و دور بيسکويت ها ومرکز آنها را با قيف از اين کرم مي زنيم.
مرحله سوم:
شکلات و کوفا را در ظرف نسوز کوچکي مخلوط مي کنيم و روي ظرفي حاوي آب داغ مي گذاريم و مرتب هم مي زنيم تا نرم و يکدست شود. يک طرف بيسکويت هاي کوچک (3/5 سانتي متري) را در مخلوط شکلات مي زنيم سپس آنها را از طرفي که شکلات ندارند، روي سيني هاي مشبک مي چينيم تا شکلات خودش را بگيرد. بيسکويت هاي کوچک شکلاتي را در وسط و روي بيسکويت هاي بزرگ (5 سانتي متري) قرار مي دهيم.
تهيه کرم قهوه:
کره و وانيل را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا کاملا سبک و اسفنجي شود. سپس خاکه قند الک شده، شير و مخلوط نسکافه و آب را مي ريزيم و هم مي زنيم.
منبع:مجله انواع بيسکويت