مواد لازم براي 6 تا 8 نفر:
پياز: يک عدد متوسط
فلفل دلمه اي: نصف يک عدد
فلفل کبابي شيرين: 4 تا5 عدد
فلفل چيلي تند: به ميزان دلخواه
شير: يک ليتر
کره: 50 گرم
آرد: 2 قاشق سوپ خوري
آب مرغ: نيم ليتر
ب: نيم ليتر
نمک: به ميزان دلخواه
جعفري خردشده: به ميزان لازم
روغن مايع: 3 قاشق سوپ خوري
آخامه: 250 ميلي ليتر
پلوي پخته شده: نصف ليوان
روش تهيه
اين سوپ را هم مي توانيم به صورت خيلي تند درست کنيم. مي توانيم از عطرفلفل هايي که تند نيستند استفاده کرده و يک سوپ خوش عطر داشته باشيم که تند نباشد و بچه ها نيزبتوانند از خوردن آن لذت ببرند. براي تهيه اين سوپ ابتدا پياز و فلفل ها را خرد کرده و به همراه روغن مايع داخل قابلمه اي مي ريزيم و شروع به تفت دادن مي کنيم تا عطر خوش آن متصاعد شده، ولي طلايي نشوند. سپس پلوي پخته شده را به آنها اضافه کرده و تفت مي دهيم تا پلو کمي له شود. در اين مرحله شير و آب مرغ را اضافه کرده و اجازه مي دهيم سوپ حدود نيم ساعت با حرارت ملايم بجوشد. در قابلمه بزرگ ديگري کره را ذوب کرده، آرد را به آن اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم تا بوي خامي آرد گرفته شود. اين کار بايد در کمتر از يک دقيقه پايان پذيرد، زيرا در غير اين صورت، اين ميزان کم آرد خيلي زود مي سوزد. آب را به آرد و کره اضافه کرده و به سرعت به هم مي زنيم تا گلوله نشود. مايه اوليه سوپ را که آماده کرده بوديم، مي چشيم و اگر از طعم خوب آن پس از پخت مطمئن شديم، از صافي رد کرده و به محلول آرد و کره اضافه مي کنيم و روي حرارت قرارداده و به سرعت به هم مي زنيم تا غلظت مطلوب را پيدا کند. در آخر خامه را اضافه کرده و به هم مي زنيم تا يکدست شده و گلوله گلوله نشود. حالا سوپ ما آماده است. نوش جان
منبع:زندگي ايده آل ش 53