جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تولد يک فرشته
-(1 Body) 
تولد يک فرشته
Visitor 1154
Category: دنياي فن آوري
بهترين سن براي بچه دار شدن و فاصله مناسب بين فرزندان کدام است؟
بسياري از همسران جوان، اين روزها دوست دارند صاحب فرزند شدن را به چند سال پس از ازدواج شان موکول کنند.
اگر از همسران جوان دور و اطراف تان سؤال کنيد، هر کدام دلايل خاص خود را دارند. جور شدن شرايط مالي و اقتصادي، خريدن يک آپارتمان ايده آل با يک اتاق مجزا براي کوچولوي شان از جمله اين دلايل است. گاهي هم دوست دارند چند سالي زندگي 2 نفره را تجربه کنند، به مسافرت بروند، تفريح کنند و سپس مسئوليت يک آدم کوچولو را با همه خوشي ها و دردسرهايش بر عهده بگيرند. شما فکر مي کنيد مناسب ترين سن براي بچه دار شدن يک زوج جوان، چه سني است؟

بهترين سن براي مادر شدن
 

مي گويند سن باروري بانوان 15 تا 35 سالگي است ولي بهترين نتايج باروري در سنين بين اين دو حد مرزي در واقع به دست مي آيد. اگر شما بارداري را به سنين پس از 35 سالگي موکول کنيد، ممکن است احتمال باردار شدن تان را کاهش دهيد. بيشترين شانس باروري براي بانوان 20 تا 25 سالگي است ولي با توجه به زندگي هاي امروزي عمدتا بسياري از بانوان چند سال پس از اين سنين تصميم به باردار شدن مي گيرند.

آيا شما آمادگي بچه دار شدن را داريد؟
 

آن چه بيش از سن و سال در بچه دار شدن شما و همسرتان اهميت دارد اين است که آيا شما و همسرتان آمادگي بچه دار شدن را داريد؟ فراموش نکنيد شما مجبور نيستيد بچه دار شويد ولي اگر تصميم به دنيا آوردن يک انسان نازنين گرفتيد، بايد پيش از آن از خودتان مطمئن باشيد که مي توانيد و اين آمادگي را داريد که مسؤوليت زندگي او را بر عهده بگيريد. با همسرتان بنشينيد و ببينيد مي توانيد يک کوچولو را به زندگي 2 نفره تان راه بدهيد؟ تصميم براي بچه دار شدن تصميم مهمي است. بايد زمان و وقت، پول و وضعيت اقتصادي خانواده، حمايت عاطفي، شغل خود و همسرتان را در نظر بگيريد و ببينيد از پس نگهداري يک نوزاد برمي آييد؟

2 تا 5 سال فاصله کافيه!
 

حتما شما هم در ميان اطرافيان تان خاله و خواهرزاده هايي را سراغ داريد که تفاوت سني بسيار کمي با يکديگر دارند يا حتي هم سن و سال هستند. در اين صورت، تصور کنيد که فاصله در بارداري مادربزرگ اين خانواده چقدر زياد بوده است. شما فکر مي کنيد اين بارداري ها با اين فاصله زماني بين شان براي مادر، بي خطر بوده اند؟ فکر مي کنيد اگر شما و همسرتان تصميم به بچه دار شدن بگيريد، چند سال فاصله سني بين آن ها بايد بگذاريد؟
محققان دانشگاه کلمبيا به اين پرسش پاسخ داده اند. اين محققان مي گويند نبايد فاصله بين زايمان اول و دوم مادر خيلي کوتاه يا خيلي طولاني باشد، چرا که در اين صورت احتمال بروز خطرات و عوارضي براي نوزاد دوم وجود خواهد داشت. محققان اعتقاد دارند که اين فاصله نبايد از 18 ماه (1سال و نيم ) کمتر و از 59 ماه (حدود 5 سال ) بيشتر باشد. بنابراين به نظر مي رسد بهترين فاصله زماني بين زايمان اول و دوم، 2 تا 5 سال است.
نتايج اين مطالعه بر روي 67000 زن نشان داد، مادراني که در کمتر از 6 ماه براي بار دوم باردار شده بودند، 40 درصد بيش از ديگران در خطر زايمان زودرس بودند و 61 درصد بيش از ديگران نوزاداني به دنيا مي آوردند که هنگام تولد کم وزن بودند. نوزادان مادراني که پس از 5 سال از زايمان اول خود صاحب فرزند شده بودند نيز 20 تا 43 درصد بيش از ديگر نوزادان در خطر تولد زود هنگام قرار داشتند.

قبل از باردار شدن چه سؤالاتي از خودتان بپرسيد؟
 

براي اين که بدانيد شما و همسرتان آمادگي صاحب فرزند شدن را داريد يا نه، بايد سؤالاتي را از خودتان بپرسيد، پاسخ به اين پرسش ها به شما نشان مي دهد که وقت بچه دار شدن شما رسيده است يا بايد کمي صبر کنيد:
1-آيا شما و همسرتان وقت کافي براي رسيدگي به تازه وارد را داريد؟ آيا از بازي و سر و کله زدن با يک کودک لذت مي بريد؟
2-شما با کدام يک از گروه هاي سني، بيشتر احساس راحتي مي کنيد؟ بزرگسالان، نوجوانان يا کودکان؟
3-شما و همسرتان اين آمادگي را داريد که مسؤوليت ها و تعهدات نگهداري از يک کودک را بر عهده بگيريد؟
4-آرزوهاي شما در مورد پدر يا مادر شدن چيست؟ اگر به آرزوي خود نرسيديد، چه اتفاقي خواهد افتاد؟
5-براي تربيت کودک آمادگي داريد؟ آموزش هاي لازم را در اين مورد ديده ايد؟ کتابي خوانده ايد؟ دوره اي گذرانده ايد؟
6-تا چه حد مي توانيد روي کمک و پشتيباني ديگران مثلا والدين تان براي نگهداري کودک حساب کنيد؟
اگر شاغل هستيد يا از شهر خانوادگي تان دور هستيد بايد اين سؤال را از خودتان بپرسيد.

بهترين سن براي پدر شدن
 

آقايان مشکلات کمتري براي پدر شدن دارند، آقايان از سنين بلوغ به بعد کماکان تا پايان عمر توانايي صاحب فرزند شدن را دارند ولي همراه با بالا رفتن سن اين قابليت کاهش مي يابد. از طرف ديگر با بالا رفتن سن پدران، امکان وجود اسپرم هاي معيوب افزايش مي يابد که نتيجه اش تولد نوزاداني با نقايص مادرزادي است. بسياري از کارشناسان توصيه مي کنند که بهتر است آقايان پيش از 40 سالگي پدر شوند.
منبع:نشريه شهرزاد، شماره 14.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image