|
كلوچه بادنجان كبابي
-(5 Body)
|
كلوچه بادنجان كبابي
Visitor
1188
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: روغن مايع و آب از هر كدام/نصف پيمانه نمك/يك قاشق چايخوري كره/يك قاشق سوپخوري بادنجان كبابي/دو عدد پنير سفيد/پنجاه گرم پنير پيتزا/بيست گرم نمك، فلفل، كنجد و آرد/به ميزان لازم زرده ي تخم مرغ/يك عدد طرز تهيه: آب، روغن، كره و نمك را با هم مخلوط و آرد را كم كم به آن اضافه كنيد و ورز دهيد تا جايي كه خمير يك دستي به وجود آيد و به دست نچسبد. بادنجان را ساطوري خرد و با پنير سفيد، پنير پيتزاي رنده شده، نمك و فلفل مخلوط كنيد. سپس خمير را با وردنه باز كنيد و با ليوان گرد قالب بزنيد. از مايه ي بادنجان كمي داخل خميرها قرار دهيد و دو طرف آن را به هم بچسبانيد(مثل بقچه ي پيچ داده)و در سيني فر چرب شده قرار دهيد. روي آن ها ابتدا زرده ي تخم مرغ بماليد و بعد كنجد بريزيد و در فر با حرارت 180 درجه ي سانتي گراد به مدت بيست الي بيست و پنج دقيقه قرار دهيد تا آماده شود. منبع:نشريه 7 روز زندگي، شماره 116.
|
|
|