مواد لازم براي تهيه حدود 20 عدد شيريني:
برنج بو داده / (35 گرم) 1 پيمانه
پودر شير پرچربي / (100 گرم) 1 پيمانه
پودر نارگيل / (90 گرم) 1 پيمانه
خاکه قند / (160 گرم) 1 پيمانه
گيلاس شکر پوش خرد شده / (125 گرم) ½ پيمانه
زنجبيل شکرپوش خرد شده (100 گرم) ½ پيمانه
کوفا آب شده / 250 گرم
شکلات سفيد آب شده / 100 گرم
برنج بو داده، پودر شير، پودر نارگيل، خاکه قند الک شده، گيلاس و زنجبيل را در ظرف بزرگي مي ريزيم و مخلوط مي کنيم، کوفاي خشک شده را در آن مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم. با قاشق از مخلوط بر مي داريم و در 20 عدد قالب هاي کاغذي کوچک شيريني مي ريزيم، آن ها را در يخچال مي گذاريم تا خودشان را بگيرند. شکلات سفيد آب شده را به صورت خطوط باريک و ريز روي آنها مي ريزيم، مجددا در يخچال مي گذاريم تا شکلات ببندد.
منبع:مجله انواع بيسکويت