موادلازم براي تهيه حدود 20 عدد بيسکويت:
کره / 250 گرم
خاکه قند / (55 گرم)1/3 پيمانه
آرد معمولي /(225 گرم) 1 1/3 پيمانه
آرد ذرت / (75 گرم) ½ پيمانه
موادلازم براي تهيه کرم ليمو:
کره / 60 گرم
رنده پوست ليمو / 1 قاشق چايخوري
خاکه قند / (80 گرم) ½ پيمانه
آب ليمو / 3 قاشق چايخوري
کره و خاکه قند الک شده را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. آردهاي الک شده را هم به آن اضافه مي کنيم. مخلوط را با قاشق داخل قيفي که لوله سر آن بزرگ باشد مي ريزيم، با قيف مخلوط را به شکل گل و به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني هاي چرب شده فر مي زنيم. سيني را به مدت 12 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط مي گذاريم تا بيسکويت ها خشک شوند. روي سيني هاي مشبک مي چينيم تا خنک شوند. سپس با کرم ليمو آنها را دو تا دوتا ساندويچ مي کنيم.
تهيه کرم ليمو:
کره، رنده پوست ليمو و خاکه قند الک شده را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا سبک و اسفنجي شود، آب ليمو را هم اضافه مي کنيم و مي زنيم.
منبع:مجله انواع بيسکويت