مواد لازم براي تهيه 25 عدد بيسکويت:
کره / 185 گرم
وانيل / 1 قاشق چايخوري
شکر قهوه اي / (100 گرم)1/2 پيمانه
تخم مرغ / 1 عدد
آرد مخمردار / (185 گرم) 1 ¼ پيمانه
آرد معمولي / (110 گرم) ¾ پيمانه
پودر نارگيل / (45 گرم) ½ پيمانه
مرباي تمشک / (60 ميلي ليتر)1/4 پيمانه
موادلازم براي تهيه کرم:
کره / 60 گرم
وانيل / ½ قاشق چايخوري
خاکه قند / (120 گرم) ¾ پيمانه
شير/ 2 قاشق چايخوري
کره، شير، تخم مرغ را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شوند. آردهاي الک شده و پودر نارگيل را در آن مي ريزيم و مخلوط مي کنيم. با قاشق از مخلوط بر مي داريم و به شکل بيضي در مي آوريم، به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني هاي چرب شده فر مي چينيم. سطح آنرا به آرامي تخت مي کنيم. با چنگال روي آن خطوطي ايجاد مي کنيم. سيني را به مدت 12 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط قرار مي دهيم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. آنها را روي سيني مشبک مي چينيم تا خنک شوند. سپس بيسکويت ها را با کرم ساندويچ مي کنيم.
تهيه کرم:
کره، وانيل و خاکه قند الک شده را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا سبک واسفنجي شوند، شير را هم مي ريزيم و مي زنيم.
منبع:مجله انواع بيسکويت