مواد لازم براي تهيه حدود 35 عدد بيسکويت:
کره / 125 گرم
پودر شکر/ ¼ پيمانه
عسل/ 2 قاشق چايخوري
آرد سبوس دار/ (160 گرم)1 پيمانه
آرد سفيد مخمردار/ (75 گرم) ½ پيمانه
آرد سفيد معمولي/ (75 گرم) ½ پيمانه
سبوس گندم عمل نيامده / (15 گرم) ½ پيمانه
سبوس گندم عمل نيامده اضافي/ 2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ/ 1 عدد
کره، شکر، عسل و تخم مرغ را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. آردهاي الک شده و سبوس گندم را داخل آن مي ريزيم، با همزن مي زنيم تا خمير سفتي بدست آيد. خمير را به آرامي روي سطحي آغشته به آرد ورز مي دهيم تا يکدست شود. سپس آن را بين دو کاغذ شيريني پزي به ضخامت 3 ميلي متر باز مي کنيم، با قالب گرد 6 سانتي متري خمير را قالب مي زنيم و به فاصله 3 سانتي مترازهم در سيني چرب شده فر مي چينيم. سبوس گندم اضافي را روي آنها مي پاشيم، با چنگال آن ها را سوراخ سوراخ مي کنيم. سيني ها را به مدت 12 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط مي گذاريم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. سپس مي گذاريم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت