مواد لازم براي تهيه حدود 16 عدد بيسکويت:
کره / 60 گرم
وانيل/ 1 قاشق چايخوري
خاکه قند/ (40 گرم) ¼ پيمانه
آرد معمولي/ (75 گرم) ½ پيمانه
گردوي کاملا خرد شده/ (35 گرم) 1/3 پيمانه
گردو اضافي/ (75 گرم) ¾ پيمانه
کره، وانيل و خاکه قند الک شده را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود.آرد الک شده و گردوي خرد شده را هم داخل آن مي ريزيم، مخلوط مي کنيم. از مخلوط گلوله هايي به اندازه قاشق چايخوري درست مي کنيم و به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني چرب شده فر مي چينيم. روي هر کدام يک گردوي اضافه مي گذاريم. سيني را به مدت 15 دقيقه در فر با درجه متوسط قرار مي دهيم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. مي گذاريم خنک شوند. چنانچه مايل باشيم روي آنها را خاکه قند اضافي مي پاشيم.
منبع:مجله انواع بيسکويت