مواد لازم براي تهيه حدود 60 عدد کلوچه:
کره / 250گرم
رنده پوست ليمو / 2 قاشق چايخوري
خاکه قند / (80 گرم) ½ پيمانه
آرد معمولي / (225 گرم) 1 ½ پيمانه
کره، رنده پوست ليمو را در ظرف متوسطي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود مواد خشک الک شده را اضافه مي کنيم و با درجه متوسط همزن 10 دقيقه مي زنيم. مخلوط را با قاشق در قيفي که لوله سر آن متوسط باشد مي ريزيم و به شکل ستاره هاي 4 سانتي متري، به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني هاي چرب شده فرمي زنيم. سيني ها را به مدت 12 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط قرار مي دهيم تا کلوچه ها قهوه اي روشن شوند. سپس مي گذاريم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت
منبع: