مواد لازم براي تهيه حدود 35 عدد بيسکويت:
کره/ 250گرم
وانيل/ ½ قاشق چايخوري
پودر شکر/ (55 گرم) ¼ پيمانه
آرد معمولي/ (260 گرم) 1 ¾ پيمانه
آرد برنج/ (35 گرم) ¼ پيمانه
شکلات سياه آب شده / 300 گرم
روغن نباتي مايع/ 3 قاشق چايخوري
کره، وانيل و شکر را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم ويکدست شود،آردهاي الک شده را اضافه مي کنيم، آنقدر مي زنيم تا مخلوط شوند.با قيف ازمخلوط بيسکويت هايي به ابعاد 6×2سانتي متر و به فاصله 3 سانتي متر ازهم، در سيني هاي چرب شده فر مي زنيم. سيني ها را به مدت 15 دقيقه در فر با درجه متوسط مي گذاريم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند، مي گذاريم خنک شوند. انتهاي بيسکويت ها را در مخلوط شکلات و روغن مايع مي زنيم، روي سيني هاي مشبک مي چينيم تا خودشان را بگيرند.
منبع:مجله انواع بيسکويت