مواد لازم براي تهيه حدود 25 عدد نان قندي:
کره/ 250 گرم
وانيل/ 1 قاشق چايخوري
خاکه قند/ (55 گرم) 1/3 پيمانه
آرد معمولي/ (110 گرم) ¾ پيمانه
آرد ذرت / (150 گرم) 1 پيمانه
کره، وانيل و خاکه قند الک شده را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. آردهاي الک شده را اضافه مي کنيم آنقدر مي زنيم تا مخلوط شوند. مخلوط را با قاشق داخل قيفي که سر لوله آن متوسط باشد مي ريزيم و به شکل نان قندي هايي به ابعاد 2x 6 سانتي متر و به فاصله 3 سانتي متر ازهم در سيني هاي چرب شده فر مي زنيم. سيني ها را به مدت 15 دقيقه در فر با درجه متوسط قرار مي دهيم تا نان ها قهوه اي روشن شوند. روي سيني هاي مشبک مي چينيم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت