کره آب شده / 250 گرم
وانيل/ ½ قاشق چايخوري
پودر شکر/ (55 گرم) ¼ پيمانه
خاکه قند / (55 گرم) 1/3 پيمانه
آرد ذرت/ (50 گرم) 1/3 پيمانه
آرد معمولي/ (350 گرم) 2 1/3 پيمانه
کره خنک شده، وانيل، شکر، خاکه قند و آرد ذرت را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا غليظ شود. آرد الک شده را داخل آن مي ريزيم وهم مي زنيم. مخلوط را در يک قالب مستطيل 29×19 سانتي متري مي ريزيم، با يک کارد روي آن را صاف مي کنيم، به شکل مربع يا مستطيل روي آن را علامتگذاري مي کنيم، با چنگال به آرامي آن را سوراخ سوراخ مي کنيم. قالب را به مدت 25 دقيقه در فر با درجه متوسط مي گذاريم تا نان خشک شود. سپس از جاهاي علامت گذاري شده برش مي دهيم و مي گذاريم تا خنک شود.
منبع:مجله انواع بيسکويت