مواد لازم براي تهيه حدود 40 عدد شيريني:
کره / 250 گرم
پودر شکر / (75 گرم) 1/3 پيمانه
فندق خرد شده / (55 گرم) ½ پيمانه
آرد معمولي / (250 گرم) 1 2/3 پيمانه
تکه هاي شکلات/ 1 قاشق غذا خوري
کره و شکر را در ظرف کوچکي با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. فندق را اضافه مي کنيم مي زنيم تا مخلوط شوند. آرد الک شده را داخل آن مي ريزيم. مخلوط مي کنيم. مخلوط را با قاشق در قيفي که لوله سر آن بزرگ باشد مي ريزيم، به صورت ستاره هايي کوچک، در قالبهايي کاغذي مي ريزيم. روي آن ها يک تکه شکلات کوچک مي گذاريم سپس قالب ها را در سيني فر مي چينيم و به مدت 20 دقيقه در فر با درجه متوسط مي گذاريم تا شيريني ها قهوه اي روشن شوند. بيرون آورده مي گذاريم در قالبها خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت