موادلازم براي تهيه حدود 35 عدد بيسکويت:
سفيده تخم مرغ/ 3 عدد
پودر شکر/ (165 گرم) ¾ پيمانه
فندق خرد شده / (165 گرم) 1 ½ پيمانه
بادام خرد شده / (185 گرم) 1 ½ پيمانه
آرد معمولي /(35 گرم) ¼ پيمانه
شکلات سياه آب شده / 150 گرم
کره / 30 گرم
سفيده هاي تخم مرغ را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا پف کنند،بتدريج شکر را اضافه مي کنيم و مي زنيم تا شکر حل شود. مخلوط را در ظرف بزرگي مي ريزيم فندق و بادام خرد شده و آرد الک شده را اضافه مي کنيم، هم مي زنيم. مخلوط را با قاشق در قيفي که لوله سر آن 1/5 سانتي متر و ساده باشد مي ريزيم. مخلوط را با قيف به شکل خميرهاي دراز 8 سانتي متري طوري که 4 سانتي متر ازهم فاصله داشته باشند، در سيني هاي فر که با کاغذ شيريني پزي پوشيده شده است، مي ريزيم. سيني ها را به مدت 15 دقيقه در فر با درجه حرارت نسبتا پايين مي گذاريم به طوري که وقتي به آنها دست مي زنيم خشک شده باشند، بيرون آورده روي سيني هاي مشبک مي چينيم تا خنک شوند. شکلات و کره را در ظرف کوچک نسوزي مي ريزيم و روي ظرفي محتوي آب داغ مي گذاريم و مرتب مي زنيم تا آب شوند. انتهاي هر بيسکويت را در مخلوط شکلاتي فرو مي بريم وروي سيني مشبک مي چينيم. با قيف خطوط بسيار باريکي از مخلوط شکلاتي روي آن قسمت از بيسکويت که شکلات ندارد مي ريزيم، مي گذاريم تا خودشان را بگيرند.
منبع:مجله انواع بيسکويت