موادلازم براي تهيه حدود 30 عدد بيسکويت:
کره / 250 گرم
پودر شکر/ (55 گرم) ¼ پيمانه
آرد معمولي/ (185 گرم) 1 ¼ پيمانه
آرد برنج /(35 گرم) ¼ پيمانه
فندق خرد شده / (135 گرم) 1 ¼ پيمانه
فندق بو داده /(35 گرم) ¼ پيمانه
کره و شکر را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. آردهاي الک شده و فندق را در آن مي ريزيم، هم مي زنيم تا مخلوط شوند. مخلوط را در يک تابه مستطيل 32×26 سانتي متري که قبلا چرب شده مي ريزيم، روي آن را به شکل مربع هاي 5 سانتي متري علامت مي گذاريم ،وسط هر مربع يک فندق برشته مي گذاريم .تا به را به مدت 40 دقيقه در فر با درجه پايين مي گذاريم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. از جايي که علامت گذاري کرده بوديم به شکل مربع مي بريم، مي گذاريم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت