آرد معمولي/ (150 گرم) 1 پيمانه
پودر شکر/ 2 قاشق غذاخوري
فندق خردشده/ (80 گرم) ¾ پيمانه
کره ريز شده/ 125 گرم
زرده تخم مرغ/ 1 عدد
آب / تقريبا 2 قاشق چايخوري
موادلازم براي تهيه لايه وسط بيسکويت:
کره/ 60 گرم
رنده پوست ليمو/ 1 قاشق چايخوري
شکر پودر شده / (110 گرم) ½ پيمانه
آب ليمو/ (60 ميلي ليتر) ¼ پيمانه
تخم مرغ/ 2 عدد
آرد را در ظرف متوسطي الک مي کنيم. شکر، فندق و کره را هم اضافه مي کنيم، هم مي زنيم. زرده تخم مرغ و آب لازم را در آن مي ريزيم با همزن مي زنيم تا خمير نرمي بدست آيد. خمير را به آرامي روي سطحي آغشته به آرد ورز مي دهيم تا نرم و يکدست شود. نيمي از خمير را به مدت 30 دقيقه در فريزر مي گذاريم تا سفت شود. نيم ديگر خمير را در يک تابه مستطيلي 19x 29 سانتي متري پهن مي کنيم. مواد لايه وسط را روي آن مي ريزيم، خمير فريز شده و سرد را روي لايه وسط رنده مي کنيم. تابه را به مدت 30 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط مي گذاريم تا کمي برشته شود. مي گذاريم خنک شود و به شکل مربع آن را برش مي زنيم.
تهيه لايه وسط:
کره،رنده پوست ليمو و شکر را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. بقيه مواد را اضافه مي کنيم، مي زنيم تا کاملا مخلوط شوند. ( در اين مرحله حالت بسته شده بخود مي گيرد).
منبع:مجله انواع بيسکويت