جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسکويت زنجبيلي نارگيلي
-(2 Body) 
بيسکويت زنجبيلي نارگيلي
Visitor 1162
Category: دنياي فن آوري
کره ريزشده / 60 گرم
شربت طلايي / 1 قاشق غذاخوري
آرد مخمردار / (150 گرم) 1 پيمانه
زنجبيل / ½ قاشق چايخوري
پودر شکر / (110 گرم) ½ پيمانه
پودر نارگيل / (45 گرم) ½ پيمانه
تخم مرغ کمي زده شده / 1 عدد
موادلازم براي تهيه کرم ليمو:
خاکه قند / (240 گرم) 1 ½ پيمانه
کره نرم شده / 40 گرم
رنده پوست ليمو / 1 قاشق چايخوري
آب ليمو / تقريبا 1 قاشق غذاخوري

بيسکويت زنجبيلي نارگيلي

کره و شربت طلايي را در ظرف متوسطي مي ريزيم روي حرارت مي گذاريم، مرتب هم مي زنيم تا کره آب شود. کمي صبر مي کنيم و در حاليکه مخلوط هنوز گرم است، مواد خشک الک شده، شکر، پودر نارگيل و تخم مرغ ها را اضافه مي کنيم وکاملا مخلوطي مي کنيم. مخلوط را در يک تابه مستطيل شکل 19x 29 سانتي متري که قبلا چرب شده مي ريزيم و به مدت 30 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط مي گذاريم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن و خشک شوند. سپس بيرون آورده، مي گذاريم خنک شوند. کرم ليمو را روي آن مي ريزيم و مي گذاريم تا خودش را بگيرد.
تهيه کرم ليمو:
خاکه قند را در ظرف کوچک نسوزي الک مي کنيم، کره، رنده پوست ليمو و آب ليمو را داخل آن مي ريزيم با همزن برقي مي زنيم تا خوب مخلوط شده و خمير سفتي بدست آيد. تابه را روي ظرفي محتوي آب داغ مي گذاريم مرتب ميزنيم تا کرم مانند شود.
منبع:مجله انواع بيسکويت
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image