کره ريزشده / 60 گرم
شربت طلايي / 1 قاشق غذاخوري
آرد مخمردار / (150 گرم) 1 پيمانه
زنجبيل / ½ قاشق چايخوري
پودر شکر / (110 گرم) ½ پيمانه
پودر نارگيل / (45 گرم) ½ پيمانه
تخم مرغ کمي زده شده / 1 عدد
موادلازم براي تهيه کرم ليمو:
خاکه قند / (240 گرم) 1 ½ پيمانه
کره نرم شده / 40 گرم
رنده پوست ليمو / 1 قاشق چايخوري
آب ليمو / تقريبا 1 قاشق غذاخوري
کره و شربت طلايي را در ظرف متوسطي مي ريزيم روي حرارت مي گذاريم، مرتب هم مي زنيم تا کره آب شود. کمي صبر مي کنيم و در حاليکه مخلوط هنوز گرم است، مواد خشک الک شده، شکر، پودر نارگيل و تخم مرغ ها را اضافه مي کنيم وکاملا مخلوطي مي کنيم. مخلوط را در يک تابه مستطيل شکل 19x 29 سانتي متري که قبلا چرب شده مي ريزيم و به مدت 30 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط مي گذاريم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن و خشک شوند. سپس بيرون آورده، مي گذاريم خنک شوند. کرم ليمو را روي آن مي ريزيم و مي گذاريم تا خودش را بگيرد.
تهيه کرم ليمو:
خاکه قند را در ظرف کوچک نسوزي الک مي کنيم، کره، رنده پوست ليمو و آب ليمو را داخل آن مي ريزيم با همزن برقي مي زنيم تا خوب مخلوط شده و خمير سفتي بدست آيد. تابه را روي ظرفي محتوي آب داغ مي گذاريم مرتب ميزنيم تا کرم مانند شود.
منبع:مجله انواع بيسکويت