موادلازم براي تهيه حدود 35 عدد بيسکويت:
کورن فلکس خردشده / (150 گرم) 5 پيمانه
پودر نارگيل / (45 گرم) ½ پيمانه
شکر قهوه اي / (100 گرم) ½ پيمانه
کشمش پلويي ريزشده / (160 گرم)1 پيمانه
خرماي کاملا ريزشده / (170 گرم)1 پيمانه
آرد مخمردار / (150 گرم) 1 پيمانه
کره آب شده / 185 گرم
تخم مرغ، کمي زده شده / 2 عدد
کورن فلکس، پودر نارگيل، شکر، کشمش پلويي خرما و آرد الک شده را در ظرف بزرگي مي ريزيم و مخلوط مي کنيم، کره و تخم مرغ ها را داخل آن مي ريزيم و هم مي زنيم تا مخلوط شوند. از مخلوط گلوله هايي به اندازه قاشق غذاخوري بر مي داريم و آنها را به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني چرب شده فر مي چينيم، به آرامي روي آنها را صاف مي کنيم و به مدت 15 دقيقه در فر با درجه متوسط قرار مي دهيم تا کلوچه ها قهوه اي روشن شوند، بيرون آورده روي سيني مشبک مي چينيم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت