موادلازم براي تهيه حدود 45 عدد بيسکويت:
آرد معمولي / (300 گرم) 2 پيمانه
جوش شيرين / ½ قاشق چايخوري
دارچين / 1 قاشق چايخوري
زنجبيل / 2 قاشق چايخوري
پودر شکر / (220 گرم) 1 پيمانه
کره ريزشده / 125 گرم
تخم مرغ کمي زده شده / 1 عدد
شربت طلايي (به جاي آن مي توانيد از شيره افرا يا عسل هم استفاده کنيد) / 1 قاشق چايخوري
موادخشک را در ظرف متوسطي مي ريزيم، هم مي زنيم شکر را داخل آن مي ريزيم، کره را هم در آن مالش مي دهيم. تخم مرغ و شربت طلايي را اضافه مي کنيم و با همزن خوب هم مي زنيم. گلوله هايي به اندازه قاشق چايخوري بر مي داريم و به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني چرب شده فر مي چينيم به آرامي روي آنها را صاف مي کنيم و به مدت 20 دقيقه در فر با درجه کم مي گذاريم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. سيني را بيرون آورده مي گذاريم تا بيسکويت ها خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت