جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
9دشمن زندگي زناشويي در ايران
-(4 Body) 
9دشمن زندگي زناشويي در ايران
Visitor 1296
Category: دنياي فن آوري
براي اين که زندگي زناشويي خوبي داشته باشيم، لازم نيست که بي خودي به دنبال راه هاي معجزهآسا باشيم. ضمن اين که بايد بدانيد که خوشبختي در زندگي زناشويي و داشتن يک زندگي زناشويي موفق بعد از ازدواج، هيچ ارتباطي به روياپردازي و ايدهآل نگري نداشته و در عين حال چيزي نيست که بدون هيچ گونه تلاش و اراده اي، تحقق بپذيرد. پس لازم است بدانيد که اگر واقعا قصد بهبود شرايط زندگي زناشويي خودتان را داريد، يکي از بهترين اقداماتي که مي توانيد انجام بدهيد، شناسايي عوامل مخرب در زندگي است که ما در اين مطلب از آنها با نام دشمن زندگي زناشويي ياد مي کنيم و قصد داريم تا 9 مورد از آن ها را در ادامه مطلب بياوريم. البته هر کدام از شما ممکن است به فراخور شرايط زندگي خودش، بخواهد به اين موارد، مورد ديگري نيز بيفزايد.

1) تلويزيون
 

تلويزيون قاتل عشق است. در اين مورد هيچ شکي نداشته باشيد! حتي کاملا توصيه مي شود که شام خوردن جلوي تلويزيون را قدغن کنيد. هر شب غذا خوردن جلوي تلويزيون به همراه گويندگان نمي گذارد حواستان به همسرتان و فرزندانتان باشد، از آن گذشته آن قدر جلوي تلويزيون به تماشاي فيلم مشغول بوده ايد که وقتي به رختخواب مي رويد ، حتي ديگر وقت نداريد با هم حرف بزنيد و از حال يکديگر باخبر شويد. تنها چاره کار اين است که اين دشمن را از زندگي عاشقانه بيرون بيندازيد! براي آن که در اين کار زياد سخت گيري نکرده باشيد ، مي توانيد موافقت کنيد که در هفته ، بعضي از شب ها تلويزيون خاموش باشد. البته فراموش نکنيد که تلويزيون در رابطه ميان والدين و فرزندان نيز بعضا نقش هاي مخرب زيادي دارد.

2) خانه نشيني
 

ممکن است به خاطر تلويزيون و يا بنا به دلايلي، ديگر بيرون نرويد! البته حتما لازم نيست که رستوران هاي آن چناني برويد و يا از همسرتان چنين انتظاري را داشته باشيد. چرا که به هر حال اصل قضيه اين است که شما اوقاتي را با هم و به بهترين شکل سپري کنيد. حالا مي توانيد غذايي که در منزل تهيه کرده ايد را به پارک ببريد و يا اين که اگر مي توانيد به رستوراني که در آن خاطره هاي خوشي داشته ايد، برويد. فراموش نکنيد که نبايد با هزينه تراشي هاي بي مورد، به گونه اي متحمل هزينه بشويد که ديگر نخواهيد به رستوران برويد. اگر هم به سينما علاقه داريد و از آن لذت مي بريد، مي توانيد با تفاهم بر روي فيلم خاصي، از تماشاي آن لذت ببريد. فراموش نکنيد که صله رحم را همواره در برنامه هاي خودتان بگنجانيد. مبادا طوري رفتار کنيد که ببينيد ديگر از گردش هاي دو نفره و شب نشيني هاي رمانتيک خبري نيست! بايد دوباره آن حال و هوا را به دست آوريد و به اتفاق يکديگر از خانه بيرون بزنيد! حالا که به تازگي از شر تلويزيون خلاص شده ايد، سعي کنيد که توجه به همسرتان، تلويزيون جديد شما باشد!

3) ساعات اضافي
 

ديگر دير از سر کار به خانه برنگرديد! نه تنها براي خودتان وقت نداريد بلکه علاوه بر آن خستگي و عصبانيت تان را با خود به خانه مي آوريد که حقيقتا هيچ کار خوشايندي براي فرزندان و همسرتان نيست! تنها کافي است که کار، تمام زندگيتان را به خود مشغول کند، به سرعت تنها موضوعي مي شود که از آن در خانه حرف مي زنيد. بس کنيد! سعي کنيد به حد کافي زود به خانه برگرديد تا قبل از شام کمي وقت براي خودتان و يا با هم بودن داشته باشيد. به شرطي که طبق همان اصل اول، در اين مدت جلوي تلويزيون ولو نشويد! و خصوصا براي آن که توجه بيشتري به يکديگر داشته باشيد، هرازگاهي کار را از ياد ببريد. به عنوان مثال مي توانيد تصور کنيد که هرگاه به خانه برميگرديد، همان طور که جوراب هاي خودتان را از پايتان خارج مي کنيد، تمام مسائل فکري بيرون از خانه تان را هم از ذهنتان خارج کرده و آنها را درون جوراب هايتان بريزيد.

4) رسيدگي به وضع ظاهر
 

فکر نکنيد چون ديگر زن و شوهر هستيد و چندين سال از زندگي مشترکتان مي گذرد، بايد نسبت به وضع ظاهرتان بي خيال شويد! چرا که در روايات اسلامي هم نسبت به اين که هر کدام از زن و شوهر خودش را براي همسرش آراسته کند، تاکيدات و سفارشات بسيار فراواني وجود دارد. پس بهتر است که دست از شوريدگي و نا مرتب بودن برداريد، موهايتان را ژوليده و درهم رها نکنيد، از ريخت و پاش کردن در خانه خودداري کنيد و به خودتان برسيد! همسرتان مطمئنا شما را همان گونه که هستيد دوست دارد، با اين حال چرا سعي نمي کنيد خود را به بهترين شکل نشان دهيد؟ به اين ترتيب به او نشان مي دهيد که حضور او و تاثيري که بر او مي گذاريد برايتان مهم است.

5) بي توجهي
 

يکي ديگر از دشمنان بزرگ زن و شوهرها ، بي توجهي است. در اين جا منظور از توجه کردن گل خريدن و يا هديه دادن نيست بلکه تنها نگاه کردن به همسرتان است که گاهي مي تواند خيلي بيشتر از آنچه که تصور مي کنيد، تاثير خوبي در زندگي تان بگذارد. زماني که همسرتان آرايشگاه رفته و يا کت جديدي خريده است به او توجه نشان دهيد; به خصوص زماني که او را شيک و زيبا مي بينيد و يا وقتي که او با تعريف هاي به جا و مناسبش شما را تحت تاثير قرار مي دهد، از او تعريف کنيد. زيرا تعريف و تمجيد ها هميشه خوشايند هستند ، اما تنها زماني که درست و به جا به کار برده شوند.

6) حسادت مفرط
 

دست از پاييدن و سين جين کردن همسرتان برداريد زيرا زندگي مشترک براساس اعتمادي دوجانبه بنا مي شود. شک و بدگماني هاي بيش از حد شما ، در نهايت او را به ستوه آورده و به سمت فرد ديگري هل مي دهد! پس مواظب باشيد که با دست خودتان، عشقتان را نابود نکنيد.
خ

7) خانواده همسر
 

نه، مطمئنا تمام خانواده هاي همسر آن گونه که در فيلم ها به صورت منفي نشان داده مي شوند، نيستند. پس سعي کنيد که از تلقين منفي به ذهنتان کاملا دوري کنيد و اين باور را در خودتان تقويت کنيد که تفاهم بين همسر و خانواده شما اغلب مي تواند گرم و صميمانه باشد. اما نکته مهم آن است که بدانيد زماني که اين تفاهم به حد کافي وجود دارد ، چيزي را به همسرتان تحميل نکنيد. چنانچه احساس مي کنيد که همسرتان از رفت وآمد هاي آخر هفته کم کم خسته مي شود به او اصرار نکنيد آخر هر هفته براي ناهار با خانواده شما باشد و البته اين قاعده در مورد ميهماني هاي همکاران و دوستان قديمي نيز صدق مي کند.

8) نبود برنامه
 

تشکيل خانواده به معناي گذراندن زندگي بدون در نظر گرفتن آينده نيست. شما بايد به اتفاق هم آينده تان را بسازيد. از برنامه هاي کوتاه مدت (مکاني که تعطيلات را در آن جا مي گذرانيد، خريد اتومبيل و...) گرفته تا برنامه هاي بزرگ تر (بچه دار شدن، عازم شهر ديگري شدن و...) بي درنگ در مورد آينده تان و اينکه چگونه با آن روبه رو مي شويد فکر کنيد. اين عمل روابط شما را منسجم تر و شور و شوق پيش روي در زندگي را در شما شعله ور مي کند.

9) سکوت
 

مطمئنا عدم گفت وگو براي زندگي زناشويي مضر است. اين امر بنا به دلايل مختلف اغلب ناشي از کمبود وقت و يا بي توجهي زن و مرد نسبت به يکديگر است که در بالا از آنها نام برده ايم. با اين حال، معمولا گفت وگو ميان زن و مرد صورت مي گيرد، اما هيچ يک از طرفين به حرف هاي يکديگر گوش نمي دهند... در اين حالت، موضوعي را با هم مطرح کنيد و سعي کنيد حقيقتا حرف طرف مقابل تان را بفهميد. درصورت نياز، بي درنگ از يک روان درمانگر کمک بگيريد. البته ناگفته نماند که متاسفانه بعضي از زن و شوهرها، حرف هايي مي زنند که اگر سکوت کنند و آن ها را نگويند، بسيار براي آن ها بهتر است... پس حالا تصميم و تشخيص آن که چگونه سکوت زندگي را بشکنيد، با خودتان است.
منبع:عصر ايران
ارسال توسط کاربر محترم سايت :saeedeh_cj
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image