جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
از احساس دروني خود پيروي کنيد
-(7 Body) 
از احساس دروني خود پيروي کنيد
Visitor 1255
Category: دنياي فن آوري
گاهي توصيف چگونگي و چرايي اين حس دروني بسيار مشکل است، اما ما ميدانيم که: دوستمان تمام حقيقت را به ما نميگويد، برنامه تعطيلات را براي دو هفته آينده بگذاريم خوب است نه ماه آينده و تغيير شغل از کار A به کار B برايمان رضايت بيشتري به همراه خواهد داشت.
هر کسي اين حس را به نامي ميشناسد، نوعي غريزه، پيشگويي يا تنها يک احساس خاص، اين حس، همان شهود و درک بي واسطه شما از وقايع است و هنگامي که اين صداي کوچک ذهن شما را تسخير ميکند ميتواند گيج کننده، بازدارنده و حتي ترسناک باشد.
لين رابينسون (Lynn Robinson)، نويسنده کتاب "شهود رباني: راهنماي شما در بنا کردن زندگي محبوبتان" (Divine Intuition: Your Guide to Creating a Life You Love) درباره برقراري ارتباط و اعتماد به اين حس دروني توضيحاتي داده است. شهود، درست مانند يک سيستم مسيرياب دروني است. زماني که بدانيد مقصدتان کجاست، اين سيستم راه رسيدن به آنرا به شما نشان خواهد داد.

1) ذهن خود را آرام کنيد تا صداي دروني خود را بشنويد.
 

کمتر پيش مي آيد که ما صداي درون خود را در لحظه اي که به آن نياز داريم بشنويم. هنگامي که تحت فشار و عصبي هستيد، صداهاي آزار دهنده ديگري (همسر، مادر، رئيس و...) نداي درونتان را در خود غرق ميکند و اين احتمال وجود دارد که با امواج شديد "بايدها" به سمت نادرستي حرکت کرده و ندانيد واقعا چه ميخواهيد. ذهن ما در زماني که مشغول استراحت بوده و آرامش دارد بسيار بيشتر از زماني که در اوج يک واقعه پرتنش واقع شده شفاف و دقيق است.
پس با درنظر گرفتن زمانهايي براي خارج شدن از حال و هواي وظايف زندگي، اين آرامش ذهني را براي خود ايجاد کنيد. براي قدم زدني کوتاه از خانه يا محل کار خود خارج شويد يا پنج دقيقه درب اتاق خود را بسته، در آرامش فکر کنيد. اگر عادت کنيد با درون خود همراه شويد، خواهيد توانست با ذهني باز و همراه با آرامش در مقابل منفي بافيها و "بايدها" ايستادگي کرده و صداي درون خود را بشنويد.

2) پرسشتان را از نداي درونتان بپرسيد و به پاسخ آن عمل کنيد
 

براي ايجاد اعتماد به حس دروني خود در زمان مواجهه با تصميمات مهم، آنرا در مورد مسائل کم خطر بيازماييد. در مورد امور روزانه سرسري تصميم نگيريد و توجه کامل خود را به آنها معطوف کنيد.
به جاي اينکه از خود بپرسيد شام چي داريم؟ فکر کنيد چه غذايي براي شام دلچسب تر است؟ سپس به سراغ موضوعات جديتر برويد: چگونه ميتوان کاري کنم که دخترم انقدر خجالتي نباشد؟ آيا با زندگي در نزديکي خانواده شادتر خواهم بود؟ اين پرسشها را در پس ذهن خود نگه داريد و هنگامي که حس شهود به سراغتان آمد، آنها را مطرح کنيد.
هنگامي که به راهنمايي خواستن خو گرفتيد، به آن ادامه دهيد و گام به گام پيش برويد. به گفته رابينسون :"افراد از پيروي حس دروني خود واهمه دارند زيرا اين کار به تغيير منجر ميشود." اما تغيير لزوما نبايد آني باشد. اگر نداي ذهنتان ميگويد زمان تغيير شغل فرا رسيده است، يک راست به دفتر رئيس نرويد و استعفا بدهيد، بلکه ابتدا رزومه خود را به روز درآورده و تحقيق کنيد که درحال حاضر کار مناسب و بهتر وجود دارد يا خير.

از احساس دروني خود پيروي کنيد

3) احساس واقعي درک دروني را بشناسيد
 

درک دروني-شهود يا صداي درون- نوعي بينش سريع و آني معنا شده است، اما اين حالت با واکنشهاي سريع مرتبط با ترس، خشم و اندوه متفاوت است. براي مثال، يکي از همکاران جديدتان از شما دعوت ميکند که يک قهوه با او بنوشيد و شما بلافاصله اين دعوت را رد ميکنيد
رد دعوت او به اين دليل نيست که نداي درونتان ميگويد: "از او خوشم نمي آيد"، بلکه اين ترس شماست که ميپرسد: "نکند او از من خوشش نيايد".دفعه بعد، هنگامي که در چنين موقعيتي قرار گرفتيد، به جاي پاسخ فوري، پاسخ دادن را به بهانه چک کردن برنامه کارتان کمي عقب بياندازيد و از خودتان بپرسيد که آيا اين همکار تازه، ميتواند دوست جديدي هم باشد؟

4) جنبه منطقي خود را از دست ندهيد
 

رابنسون ميگويد:"من هرگز به مردم نميگويم که تنها بر حس دروني خود اتکا کنند. همه ما داراي جنبه هاي عقلاني و منطقي هستيم که وجودشان دليلي دارد." پس، به نداي درون خود اعتماد کنيد و واقعيات را نيز بسنجيد.
براي مثال، اگر قصد جابجايي داريد و احساس ميکنيد در يک شهر خاص خوشبخت خواهيد بود، ابتدا گشتي در آن بزنيد، از هزينه زندگي، امکانات شغلي و همچنين شرايط مدارس آن باخبر شويد و ببينيد که با توجه به اين اطلاعات همچنان ذوق جابجايي در وجودتان هست يا خير.

5) به خود اعتماد داشته باشيد
 

اين کار مشکل تر از آنست که تصور ميکنيد. هرچه باشد، مگر ما که هستيم که بتوانيم تمام پاسخها را بدانيم؟ اما، 62 درصد از مديران موفق در يک نظرخواهي اعلام کرده اند که بيشتر تصميمات خود را بر اساس نداي درون خود به انجام رسانده اند.
از دفعاتي که بر اساس شهود عمل کرده و نتيجه درست از کار درآمده، فهرستي تهيه کنيد و هر زمان که احساس عدم اطمينان داشتيد به آن مراجعه کنيد. هرچه بيشتر در زمينه تشخيص، گوش سپردن و عمل کردن به نداي درون خود تمرين کنيد، بيشتر به آن اطمينان يافته و به ساختن زندگي محبوب خود نزديکتر ميشويد.
منبع:سايت فريا
ارسال توسط کاربر محترم سايت : hojat20
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image