جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
101اما و اگر (2)
-(9 Body) 
101اما و اگر (2)
Visitor 1266
Category: دنياي فن آوري
دکتر محسن ايماني- روان شناس و استاد دانشگاه تربيت مدرس- بشنويم. تشکيل خانواده از منظر ديني بسيار حائز اهميت است. به همين خاطر توصيه هاي فراواني در باب ازدواج مي شود.

%مذهبي
 

36- بهترين راه
 

اسلام يک دين واقع گراست و دستوراتش را با توجه به نيازهاي طبيعي مادي و معنوي انسان صادر مي کند. گرايش به جنس مخالف از همين دست نيازهاست. آسيب هاي رواني و اجتماعي ( ايجاد وابستگي ها، شکست ها و سرخوردگي هاي عاطفي، احساس عدم امنيت، کودکان بدون پدر و....) آنها به قدري زياد است که با نگاهي منطقي به راحتي مي شود دريافت که ازدواج بهترين و سالم ترين اين راه هاست. خداوند در قرآن مي فرمايد « و من آياته ان خلق لکم من انفسکم ازواجا لتسکنوا اليها»؛ يعني زن و مرد را براي آرامش دادن و تسکين هم آفريديم. بنابراين هر چيزي که در زندگي مشترک مخل آرامش باشد، از نگاه دين اسلام پذيرفته نيست.

37- غافلگيري
 

هر چند وقت يک بار به همديگر هديه بدهيد. لازم نيست هديه شما الزاما چيز گران قيمتي باشد. خريد يک تقويم روميزي براي ميز کار، آخرين کتاب منتشر شده از نويسنده محبوب همسرتان يا يک ليوان با طرحي خنده دار که او را غافلگير کند به اندازه يک هديه چند ميليوني زندگي شما را تغيير مي دهد. هديه دادن يکي از کارهاي پسنديده انساني است که روابط را بهتر و آدم ها را با هم مهربان مي کند. حضرت رسول (ص) مي فرمايند: تهاد و فانها تذهب بالصغائن؛ به يکديگر هديه بدهيد زيرا کينه ها را از بين مي برد.

38-صبور باشيد
 

زن و مرد مي توانند به اشکال مختلف آرامش طرف مقابل خود را تامين کنند. وظيفه يک همسر است که در حين بروز مشکل همسر خود را تنها نگذارد. طبق آموزه هاي اسلامي صبر و شکيبايي يکي از مهم ترين نکته ها در بقا و سلامت يک زندگي مشترک است.

39- تشابه
 

مساله هم کف بودن بارها در دين اسلام مطرح شده است. زن و شوهر بايد از نظر فکري، اعتقادي، روحي و از همه مهم تر ارزشي به هم نزديک باشند.

40- من با تو
 

اگر همسر نمي تواند در حل مشکل همسرش کمک کند، قطعاً با نشان دادن همدلي پشتوانه خوبي براي همسرش خواهد بود. کافي است به او گوشزد کند که در شرايط سخت هم همراه اوست و تنهايش نمي گذارد. به تاثير معجزه آساي اين حرف ايمان داشته باشيد.

41- حرف بزن
 

بعضي آقايان مي گويند که همسرشان را دوست دارند و نيازي به ابراز آن نمي بينند. آنها معتقدند دوست داشتن بايد در عمل نشان داده شود. اين تصور غلط باعث دلخوري زن مي شود. هر چيز جاي خود دارد.

42- محبت در کلام
 

گاهي تنها يک جمله محبت آميز کافي است تا طرف مقابل احساس خوشبختي کند:« قول الرجال للمراه اني احبک لا يذهب من قلبها ابدا.» يعني اينکه مرد به همسر خود بگويد تو را دوست دارم. هرگز از دل همسر بيرون نمي رود.
يکي از موانع بزرگ بر سر راه ازدواج مشکلات مالي است. خيل عظيمي از جوان هاي جامعه ما به خاطر ترس به جايي که از مشکلات مالي دارند، قيد ازدواج را مي زنند. توصيه هاي پرند رحمتي- کارشناس علوم اقتصاد- مي توانند ايده هايي براي کم کردن اين مشکلات به شما بدهند.

%اقتصادي
 

43- مديريت زمان
 

اگر مي خواهيد شهر با تاکسي زير پا بگذاريد، مطمئناً هر ماه بايد بخش عمده اي را به کرايه تاکسي اختصاص دهيد؛ چيزي حدود 70 تا 80 هزار تومان. بهتراست زمانتان را مديريت کنيد و به جاي تاکسي از اتوبوس و مترو استفاده کنيد. بيشتر طول مي کشد و احيانا خسته تان مي کند اما به پولي که در آخر ماه برايتان مي ماند، فکر کنيد.

44- پس انداز
 

شايد به نظر خنده دار برسد اما داشتن پس انداز براي ازدواج عامل بسيار مهمي است.

45- درآمد ثابت
 

قدم اول پيدا کردن يک کار نسبتاً ثابت است. اگر مي خواهيد ازدواج کنيد، بايد از درآمد حداقل شش ماه خود مطمئن باشيد. فرقي نمي کند شغلتان آزاد باشد يا اداري، مهم داشتن يک پشتوانه مالي است تا بتوانيد از پس مخارج حداقلي زندگي بر بياييد.

46- يادداشت
 

براي هزينه هاي ريز و جزئي روزانه برنامه ريزي کنيد. يک دفترچه يادداشت کوچک تهيه کرده و در آن فهرست هزينه هاي روزانه را هر قدر هم که خنده دار به نظر بيايند، يادداشت کنيد. خودتان را از همان اول عادت بدهيد که چيزي را از قلم نيندازيد؛ حتي يک جعبه آدامس را!

47- مد
 

لازم نيست هر چيزي را که مد مي شود، بخريد. اگر بخواهيد تيپتان را بر اساس مد تغيير دهيد، هزينه زيادي روي دستتان مي گذارد و شايد حتي آخر ماه پول کم بياوريد؛ چرا که هر سه ماه يک بار بايد حساس دست به جيب شويد. با لباس هاي شيک و ساده به شرطي که تميز و اتو کشيده باشند، خوش تيپ مي شويد.

48- قناعت
 

خلق و خوي اشرافيتان (!) را حداقل تا وقتي که پولدار شويد، کنار بگذاريد. غذاي محل کار آن قدرها هم بد نيست. حداقل تا آنجا که مي توانيد وسواسي نباشيد و فقط چند روز هفته از بيرون غذا سفارش بدهيد. اگر مادر يا خواهرتان فرصت مي کنند برايتان غذايي بپزند که بتوانيد با خودتان به محل کار ببريد، از آنها خواهش کنيد اين کار را برايتان انجام دهند. اگر امکان زحمت دادن به ديگران نيست، خودتان دست به کار شويد. آشپزي يک مهارت است و استعداد نمي خواهد. کافي است کمي حوصله به خرج دهيد و تمرين کنيد. در عوض پول غذاي بيرون را پس انداز مي کنيد و در آخر ماه وقتي به پس اندازتان افزوده شد، سختي ها يادتان مي رود.

49- قرار ملاقات حضوري
 

صرفه جويي اصلا مصرف نکردن نيست، کم مصرف کردن است. در هزينه قبض موبايل و تلفن ثابت صرفه جويي کنيد. قرار ملاقات هاي حضوري با دوستان هم روابط را مستحکم تر مي کند. هم درست و حسابي و سر فرصت درد دل مي کنيد و سبک مي شويد و هم پول زبان بسته توي جيبتان مي ماند.

50- صورتحساب ها
 

بعد از ازدواج و تشکيل زندگي مشترک فراموش نکنيد صورتحساب ها ( قبض ها) را به موقع پرداخت کنيد. از روش هاي اينترنتي و ATM استفاده کنيد؛ چرا که اگر جريمه شويد، هزينه سنگيني روي دستتان مي ماند، آن هم در حالي که مي توانستيد آن را به زخم ديگري بزنيد.

51- مناسبت هاي مهم
 

مناسبت هاي زندگي مشترک را به خاطر بسپاريد. يکي از اولين گزينه هايي که در حذف هزينه هاي غير ضروري به ذهن زوج هاي جوان متبادر مي شود، کادوي تولد و سالگردهاي ريز و درشت اتفاقات مشترک شيرين است.

52- از چاله به چاه
 

تا آنجا که ممکن است صرفه جويي کنيد. قرض کردن براي پرداخت قرض ديگر، اوضاع مالي تان را بغرنج مي کند، سخت است ولي چاره اي نيست. با سختي ها بسازيد بهتر از اين است که شاهد عواقب وخيم بد حسابي باشيد.

53- رفع سوء تفاهم
 

خريد هداياي ارزان قيمت اما با ارزش را در زندگي تان جا بيندازيد. اما اگر طرف مقابلتان عادت به دريافت چنين هدايايي ندارد، با صحبت در اين باره جلوي بروز سوء تفاهمات را بگيريد.

54- قسط
 

اگر وام گرفته ايد، تاريخ پرداخت قسط ها را حتماً جايي يادداشت کنيد و آن را به تعويق نيندازيد، ضرر مي کنيد.

55- همين نزديکي
 

خانه اي را نزديک محل کارتان پيدا کنيد تا اگر با وسايل نقليه عمومي تردد مي کنيد، کمتر خسته شويد به لحاظ اقتصادي هم به صرفه است.

56- استفاده بهينه
 

هداياي عروسي متنوعند. ظرف و ظروفي را که فکر مي کنيد به دردتان نمي خورد، همان طور آکبند و پلمپ به فروشگاه هاي لوازم خانگي بدهيد يا آن را برايتان تعويض مي کنند يا پولش را به شما مي دهند.

57- ريسک
 

اگر موقعيتي براي سرمايه گذاري فراهم شد، آن را از دست ندهيد. جوانب قضيه را به دقت بررسي کنيد و اگر صلاح بود، وام و قرض بگيريد. گاهي اوقات ريسک کردن لازم است.

58- کمک
 

اگر خانواده ها مي توانستند و مي خواستند به شما کمک کنند، اشکالي ندارد که کمک شان را بپذيريد. مي توانيد بعد لطفشان را جبران کنيد.

59- سادگي
 

مراسم عروسي خيلي پر خرج و هزينه بر است. به خودتان رحم کنيد و جشن ساده اي بگيريد. حتماً بارها شنيده ايد هيچ کس با مراسم پر زرق و برق خوشبخت نشده است؛ راست است! يک کار ديگر هم مي توانيد بکنيد! همه هزينه جشن عروسي را پس انداز کنيد و به يک مسافرت ساده برويد.

60- فرصت هست
 

داشتن بعضي لوازم منزل خيلي خوب هستند و کارها را راحت تر مي کنند. اما اگر استطاعت خريدشان را نداريد،خودتان را به سختي نيندازيد. مي توانيد به مرور و هر چند وقت يک بار اين وسايل را تهيه کنيد.

61- استقامت
 

برنامه تان را هم نزنيد. ممکن است روزهايي خسته و نااميد شويد و دلتان بخواهد همه پس اندازتان را يک جا صرف تفريح و مسافرت کنيد. اين جور وقت ها بايد مقاومت کنيد. قطره قطره جمع گردد وانگهي دريا شود! عجالتاً شادي هاي کوچک مثل رفتن به يک پارک و واليبال را دو دستي بچسبيد تا بعد که اوضاع بهتر شود.

62- ميهماني
 

رودربايستي فقط خرج اضافي روي دستتان مي گذارد. اگر ميهمان دعوت مي کنيد، به يک پذيرايي ساده اکتفا کنيد. ميهماني که بخواهد به خاطرتنوع شام ميهماني، سراغتان بيايد و اگر مطابق ميلش نبوديد، پشت چشم نازک کند، همان بهتر که نيايد!

63- جاهاي پرخطر
 

وقتي به فروشگاه هاي بزرگ و قدم زدن در بازارچه ها، ناخودآگاه فرد را به خريد ترغيب مي کنند سري را که درد نمي کند، دستمال نمي بندند! جاي ديگري را براي قدم زدن انتخاب کنيد.

64- زندگي مرتاض ها
 

اين طور نباشد که مثل مرتاض ها زندگي کنيد. هر چند وقت يک بار ( با توجه به ميزان درآمد و صلاحديد خودتان) يک برنامه تفريحي مثل رفتن به سينما، رستوران، کنسرت يا هر چيز ديگري براي خودتان ترتيب بدهيد؛ روحيه تان را عوض مي کند.
ايجاد روابط مطلوب بين اعضاي خانواده آن هم در جامعه اي که در حال گذار است و خانواده گسترده، کم کم جاي خود را به خانواده هسته اي مي دهد، کار چندان آساني نيست اما شدني است. فقط به کمي صبر و حوصله نيازدارد. دکتر امان الله قرايي مقدم- جامعه شناس و استاد دانشگاه- بر اهميت روابط عروس و داماد با خانواده هاي همسرشان تاکيد مي کنند.
%جامعه شناسي

65- مثل هم
 

اگر انتظار داريد همسرتان با خانواده شما ارتباط خوبي داشته باشد، شما هم بايد همين طور عمل کنيد.

66- احترام
 

اولين نکته اي که در هر رابطه اي بايد لحاظ شود، احترام است. احترام، کوچک تر و بزرگ تر ندارد.

67- تبريک
 

تاريخ تولد و سالگرد ازدواج والدين همسرتان را بپرسيد و در آن روزها حتي شده با يک تماس تلفني کوتاه تبريک بگوييد.

68- تشکر
 

گاهي ( آن قدر که لوس نباشد) مقابل خانواده ها از هم قدرداني کنيد.

69- گارد نگيريد
 

اگر پدر و مادر همسرتان حرف تندي زد يا برخورد تندي داشت، بلافاصله گارد نگيريد و او را دشمن تلقي نکنيد.

70- يک رو باشيد
 

همان قدر که احترام در لفظ و در ظاهر حائز اهميت است، بايد در عمل هم ثابت شود. قربان صدقه رفتن هاي دروغين هيچ کار کردي در رابطه جز دورويي ندارد.

71- نقاط ضعف
 

عاقلانه فکر کنيد. تا به حال برايتان پيش نيامده که از دست پدر و مادر خودتان ناراحت شده باشيد؟ هر کسي ( حتي خود شما) نقاط ضعفي دارد. پس نقاط ضعف را بپذيريد و خودتان را با آنها وفق بدهيد.

72- اطلاع رساني
 

وظيفه داريد اطلاعات همسرتان را درباره چيزهايي که والدينتان را خوشحال يا ناراحت مي کند، بالا ببريد. انتظار بيخودي است که او خودش همه چيز را کشف کند.

73- راز داري
 

هرگز از همسرتان پيش خانواده تان بدگويي نکنيد. رابطه شما خوبي ها و بدي هايي دارد. معمولاً زوج ها از خوبي ها حرف نمي زنند اما در صورت بروز ناراحتي همه بدي هاي همسرشان را بر مي شمارند. اين مساله باعث مي شود ديد خانواده تان نسبت به همسرتان تغيير کند. نه تنها بدگويي نکنيد بلکه مدام از خوبي هاي او پيش ديگران تعريف کنيد. حتماً او توانايي ها و ويژگي هاي مثبتي دارد. اين ويژگي ها را پر رنگ جلوه بدهيد.

74- سياست داشته باشيد
 

اگر احساس مي کنيد خانواده همسرتان در زندگي مشترک شما مداخله مي کنند، لازم نيست حتماً الم شنگه راه بيندازيد و مستقيم توي چشم هايشان نگاه کنيد و بگوييد به خودمان مربوط است! خيلي راحت تر از اينها و با کمي سياست مي شود اوضاع را مديريت کرد.

75- احوالپرسي
 

زود به زود از والدين همسرتان احوالپرسي کنيد. وقتي احساس کنند برايشان ارزش قائليد، ناخودآگاه ديد خوبي نسبت به شما پيدا مي کنند.

76- اهميت نوع برخورد
 

گاهي پيش مي آيد که پدر و مادر دختر يا پسر به هر دليلي عروس يا دامادشان را دوست ندارند. بدانيد که نوع مواجهه و برخورد شما با اين موضوع تعيين کننده است و مي تواند والدينتان را نسبت به او علاقه مند يا منزجر کند.

77- حوزه شخصي
 

شايد موقعيتي پيش بيايد که والدين همسرتان بخواهند با او تنها باشند و خلوت کنند. با اين خواسته آنها احترام بگذاريد. اين جزو مواقع کاري بتراشيد و خودتان را سرگرم کنيد.

78- حمايت
 

در هر شرايطي پشتيبان همسرتان باشيد. اما نه به اين معنا که با برخوردهاي تند در مقام جوابگويي بربياييد. پدر و مادرها سن و سالي دارند و مي شود گفت بخش عمده شخصيتشان شکل گرفته است. ضمن اينکه آنها پدر و مادرند و کمترين بي احترامي در حقشان بي معرفتي خواهد بود. با همسرتان صحبت کنيد که به شما نزديک تر و همدل تر است. از او بخواهيد بيشتر صبر کند و اين اطمينان را بدهيد که نظر شما با نظر خانواده تان کاملاً فرقي مي کند. اما درست نيست که پدر و مادر را از خودتان برنجانيد.
دکتر کيوان ديبا پزشک جواني است که دغدغه سلامت جسمي زوج ها و به تبع آن سلامت خانواده را دارد. اين نکات پزشکي را هم بايد به خاطر داشته باشيد.

%پزشکي
 

79- آزمايش هاي اجباري
 

کليه زوجين قبل از ازدواج، موظف به انجام آزمايش هايي جهت تشخيص بيماري هايي مثل تالاسمي و بيماري هاي ديگري که از راه مراقبت (STD) منتقل مي شوند، هستند. اما جدا از قوانين، انجام بعضي آزمايش هاي ديگر ( چه به صورت قانون باشد يا نباشد) موجب افزايش آگاهي طرفين و جلوگيري از ابتلاي زوجين به بيماري هاي مختلف مي شود؛ آزمايش هايي چون آزمايش ايدز، هپاتيت و بررسي از نظر هموفيلي و ديگر اختلالات خوني و انعقادي. اگر ذره اي ترديد داريد رودربايستي را کنار بگذاريد و خودتان و همسر آينده تان اين آزمايش ها را انجام دهيد.

80- کسب اطلاعات
 

در صورتي که آزمايش ها و پزشک به شما درباره ادامه رابطه با همسر آينده تان هشدارهايي دادند لطفاً به نظر آنها احترام بگذاريد و قبل از گرفتن تصميم هاي احساسي، خوب فکر کنيد.

81- تنظيم خانواده
 

ممکن است حوصله نشستن سر کلاس هاي تنظيم خانواده را نداشته باشيد اما فراموش نکنيد گاهي اوقات اين کلاس ها راهکارهاي خوبي براي برقراري روابط صحيح بين زوج هاي جوان ارائه مي دهند. داشتن فرزند زماني که هنوز خانواده خودش را درست و حسابي پيدا نکرده و درگير بحث هاي اوليه است چندان پسنديده نيست؛ پس اگر نمي خواهيد زود بچه دار شويد توصيه هاي تنظم خانواده را جدي بگيريد.

82- ژنتيک
 

زوجين بايد در صورت وجود بيماري هاي ژنتيک در بستگان خود، مشاوره ژنتيک هم به عمل آورند تا بدين شکل احتمال بروز بيماري هاي مزمن و ناتوان کننده در خود يا فرزندان را کاهش دهند.

83- واکسن کزاز
 

قبل از ازدواج تزريق واکسن کزاز به خانم ها توصيه شده است. همچنين طبق برنامه کشوري واکسن MMR( سرخچه، سرخک واريون) هم بايد به خانم ها تزريق شود.

84-عدم اعتياد
 

آزمايش عدم اعتياد هم جزء آزمايش هاي لازم است. حواستان باشد منفي بودن جواب آزمايش هميشه نشانه عدم اعتياد نيست، تنها نشانه آن است که فرد در چند روز گذشته مواد مخدر مصرف نکرده است. گاهي اوقات افراد معتاد موادي را که وارد نمونه مي کنند تا جواب آزمايش اعتيادشان منفي شود.

85- روش مناسب
 

در اولين فرصت، براي انتخاب يک روش مناسب پيشگيري از بارداري با يک پزشک مشورت کنيد. مساله را جدي بگيريد.
دکتر سيد محمد کاظم فروتن، ارولوژيست و رئيس کلينيک سلامت خانواده دانشگاه علوم پزشکي شاهد، نکاتي را که بايد زوج هاي جوان هنگام ازدواج در زمينه ارتباط جنسي بدانند، توضيح مي دهد.

86- زنگ خطر
 

ارتباط جنسي بين زن و شوهر، بخشي جدايي ناپذير از اهداف ازدواج و ارتباط زناشويي آنهاست که بر پايه نيازي واقعي شکل گرفته است. هر چقدر هم که با عشق ازدواج کرده باشند و رابطه خود را خالص و معنوي بدانند، بايد به اين نياز هم به درستي پاسخ گفته شود؛ چرا که از دست رفتن اين جزء مهم زندگي، مي تواند زنگ خطري براي يک ازدواج موفق به حساب آيد.

87- شکوفايي
 

ارتباط جنسي سالم و پويا مي تواند علاوه بر کاهش استرس هاي زن و شوهر، به شکوفايي روحي و رواني آنها و افزايش موفقيت و بهره وري در همه ابعاد زندگي شان بينجامد. بررسي ها نشان داده که زن و شوهرهايي که به طور مستمر با هم ارتباط جنسي خوبي دارند، نه تنها بين خود سوء تفاهم کمتري دارند، بلکه از لحاظ شغلي و تحصيلي و ارتباط با ديگر افراد هم موفق تر عمل مي کنند.

88- خجالت نکشيد
 

نبايد از ابراز نياز به برقراري ارتباط جنسي با همسر خود خجالت بکشيد.

89- صحبت کنيد
 

درباره نيازهاي جنسي خود و شيوه هاي برآورده شدن اين نياز که براي شما مطلوب است، با همسرتان صحبت کنيد.

90- توجه
 

براي شناخت نيازهاي جنسي همسرتان به اندازه کافي وقت و توجه بگذاريد. ببينيد کدام شيوه ها و وضعيت ها براي او مطلوب تر است.

91- زمان
 

آقايان بدانند که آماده شدن همسر آنها براي برقراري ارتباط جنسي، بيشتر از جنس مرد زمان مي برد. بنابراين لازم است که براي برانگيخته کردن همسر، از لحاظ رواني و عاطفي، مدتي زمان بيشتري صرف شود.

92- توقع
 

خانم ها بايد بدانند که گاهي آقايان نياز سريع براي برقراري ارتباط جنسي با همسر خود دارند و نبايد هميشه از آنها توقع داشت که هر زماني که همسرشان به لحاظ رواني و عاطفي آمادگي دارد آنها اقدام به برقراري رابطه جنسي کنند.

93- مشاوره متخصص
 

در صورت نياز به مطرح کردن مسائل ومشکلات خود در زمينه رابطه جنسي با همسرتان، مي توانيد به مشاوران متخصص و صالح مراجعه کنيد.

94- شادابي
 

ارتباط جنسي فقط يک رابطه جسمي نيست؛ بلکه بر پايه ارتباط معنوي و عاطفي و وفاداري زن و شوهر با يکديگر شکل مي گيرد. اگر اين رابطه از لحاظ معنوي و عاطفي اشباع نشود، بعد از مدت کوتاهي شادابي خود را از دست مي دهد و ديگر زن و شوهر نمي توانند از آن به رضايت کافي برسند.

95- خلاقيت
 

در ارتباط جنسي با هسمرتان خلاقيت به خرج دهيد و آن را از يکنواختي خارج کنيد. در اين صورت هيچ گاه ارتباط شما دچار پژمردگي و فرسايش نخواهد شد و هميشه از آن لذت خواهيد برد.

96- دور از دسترس
 

هنگام ارتباط جنسي سعي کنيد فقط به رابطه جنسي با همسرتان فکر کنيد. افکار ديگر، دغدغه ها و استرس هاي روزمره را رها کنيد. در اين صورت از ارتباط با او لذت خواهيد برد.

97- آراستگي
 

هم خانم ها و هم آقايان بايد خود را براي ملاقات با همسرشان آراسته و مرتب کنند. آراستگي و زيبايي ظاهر، تميزي بدن، بوي خوش، مسواک زدن و لباس مناسب، همه و همه از مواردي است که در دين اسلام نيز جهت تقويت روابط زناشويي بين مرد و زن بر آن تاکيد شده است.

98- روي خوش
 

احساس آرامش، نقش مهمي در رابطه جنسي موفق دارد و غريزه و رابطه جنسي هم به آرامش همسران کمک مي کند. بنابراين در رابطه با همسرتان غر زدن را کنار بگذاريد، روي خوش و گشاده داشته باشيد و به او نشان دهيد که او را تکيه گاه و پناهگاه زندگي خود مي دانيد.

99- موسيقي آرام
 

محيط اتاق خواب را براي آرامش و لذت بردن آماده کنيد. مسلما در يک اتاق به هم ريخته و بي نظم، کمتر احساس صميميت و همبستگي بين شما و همسرتان ايجاد مي شود. علاوه بر نظم ظاهري، مي توانيد از عناصري مثل عطر،تصاوير ملايم، مثبت و موسيقي آرام، براي ايجاد حس آرامش و محبت استفاده کنيد.

100- زياده روي نکنيد
 

مراقب باشيد در آراستن خودتان يا اتاق زياده روي نکنيد و از روش هاي نامعمول يا آرايش هاي غليظ استفاده نکنيد زيرا مي تواند تمرکز شما و همسرتان را بر هم بزند. يادتان باشد که سادگي و تميزي، بهترين زيبايي است.

101- پيشنهاد ويژه
 

و اما مهم ترين نکته. لطفا کمي براي موفقيت در زندگي تان زحمت بکشيد. مطالعه کنيد. مجله بخوانيد. به خصوص مجله همشهري مثبت و صفحه هاي مقاله و موفقيت که مطالب مفيدي درباره روابط زن و شوهر دارد. اگر صد نکته بالا و اين آخرين نکته را در زندگي تان لحاظ کنيد اسم تان را جزو خوشبخت ها مي نويسند.
منبع:همشهري+شماره 8
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image