جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کوکوي باقلا سبز
-(12 Body) 
کوکوي باقلا سبز
Visitor 1217
Category: دنياي فن آوري
کوکوي باقلا شبيه ساير کوکوها دارد. با اين تفاوت که در پخت اين کوکو علاوه بر باقلا از سيب زميني و گوشت هم استفاده مي شود که همين، طعمي متفاوت و لذيد را ايجاد مي کند.

مواد لازم براي هشت نفر
 

تخم مرغ: 4 عدد
باقلا پاک کرده: 500 گرم
گوشت چرخ کرده: 150 گرم
شويد خرد شده: 200 گرم
پياز متوسط: يک عدد
سير: 6-5 حبه
سيب زميني متوسط
زعفران ساييده شده: يک قاشق چايخوري
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
روغن مايع: به مقدار لازم

روش تهيه:
 

1-ابتدا در يک قابلمه مناسب مقداري آب ريخته کمي نمک اضافه کنيد و روي حرارت بگذاريد بعد از جوش آمدن، باقلا سبز را داخل قابلمه بريزيد بدون اينکه در قابلمه را بگذاريد اجازه دهيد تا يکي دو جوش بزند سپس آن را در سبدي آبکش کنيد.
نکته : اگر مي خواهيد رنگ باقلا عوض نشود و سبزي خود را حفظ کنيد هنگام جوشاندن در آن را نگذاريد.
2-داخل قابلمه ديگري مقداري آب بريزيد و سيب زميني ها را به آن اضافه کنيد و اجازه دهيد بپزند. بعد از پخته شدن، پوست سيب زميني ها را بگيريد و در يک کاسه مناسب رنده کنيد. در فاصله پخت سيب زميني، پياز و سير را پوست گرفته آنها را هم داخل همان کاسه رنده کنيد.
3-تخم مرغ ها را دانه دانه در کاسه حاوي سيب زميني، پياز و سرکه بشکنيد و خوب هم بزنيد سپس نمک و فلفل و زردچوبه را هم افزوده و به هم زدن ادامه دهيد. در آخر زعفران راهم بيفزاييد. بعد از آنکه مواد خوب با يکديگر مخلوط شدند باقلا سبز پخته شده را همراه شويد و گوشت چرخ کرده به مواد اضافه کرده و کاملاً هم بزنيد.
4-حالا در يک تابه مناسب مقداري روغن بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد. بعد از آنکه کمي داغ شد، مايه را داخل تابه ريخته و با پشت قاشق آن را صاف کنيد. در تابه را بگذاريد تا کوکو در اثر حرارت خودش را بگيرد و کمي سفت شود. بعد از چند دقيقه درتابه را برداريد و صبر کنيد تا يک طرف کوکو کاملا سرخ شود.
5-حالا اگر مي خواهيد کوکو را به صورت درسته براي مهماني آماده کنيد، بعد از سرخ شدن زير کوکو، يک عدد سيني گرد روي دهانه تابه قرار داده و کوکو را روي سيني برگردانيد و دوباره به تابه انتقال دهيد تا طرف ديگر آن هم سرخ شود. اين کار را با دقت انجام دهيد. ولي اگر بر درسته بودن کوکو اصراري نداريد بعد از اينکه کوکو خودش را گرفت و قسمت زير آن سرخ شده، آن را با کفگير برش زده و هر قطعه را به صورت جداگانه برگردانيد و سپس در ظرف مناسب سرو کنيد.
منبع:همشهري+شماره 8
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image