مواد لازم:
فيله مرغ: شش قطعه
آرد سفيد: دو پيمانه
ماءالشعير بدون طعم: يک پيمانه
تخم مرغ: يک عدد
نمک، فلفل و زيتون: به ميزان لازم
زعفران آب شده: يک قاشق چايخوري
روغن سرخ کردني: به ميزان لازم
طرز تهيه:
فيله ها را به ضخامت و به طول يک انگشت خرد کنيد و نمک و فلفل بزنيد. تخم مرغ را هم بزنيد تا کاملاً يکنواخت شده و سپس آرد، ماءالشعير و زعفران را به آن اضافه کنيد و مجدداً هم بزنيد تا کاملاً يکدست شوند.
فيله هاي انگشتي و زعفران را در مواد فوق بريزيد و حدود يک ساعت در يخچال بگذاريد، سپس در روغن سرخ کنيد.
نکته: ماءالشعير در غذاي فوق باعث ترد و پفکي شدن تکه هاي مرغ مي شود.
منبع: نشريه 7 روز زندگي، شماره 117