جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
10 راه براي رضايت شغلي
-(4 Body) 
10 راه براي رضايت شغلي
Visitor 1340
Category: دنياي فن آوري
بر اساس اعلام مجله فورچيون در شرکت هاي گوگل، ژنتک و 100 شرکت برتر دنيا،کارفرما بهترين محيط کار را فراهم کرده است. به طوريکه کار کردن در شرکت گوگل بسيار لذت بخش است. غذاي مجاني، مهندساني که مي توانند 20 درصد از زمان اداري را روي پروژه هاي شخصي کار کنند و محيط کاري که افکار خلاق را پرورش مي دهد.
ولي بهترين کارفرماها نيز ممکن است براي همه بهترين نباشند. عواملي وجود دارند که در رضايت شغلي موثر است.

1-رضايت در کار را انتخاب کنيد
 

رضايت در اصل يک انتخاب است. شما مي توانيد رضايت در کار را انتخاب کنيد. به نظر ساده است ولي اغلب قدم گذاردن در اين راه مشکل مي باشد. درباره کار مثبت فکر کنيد. بر روي کار مورد نظر تمرکز کنيد. از افراد منفي گرا و غيبت کردن اجتناب کنيد. همکاراني را پيدا کنيد که دوست داريد اوقات خود را با آنها بگذرانيد. مي توانيد رضايت از کار را انتخاب کنيد.

2- کاري کنيد که دوست داريد آن را هر روز انجام دهيد
 

شايد شغل خود را دوست نداشته باشيد و يا ممکن است اينطور فکر کنيد که چيز جالبي در کار پيدا نمي کنيد؛ ولي شما مي توانيد، به خود، علايق و مهارت هايتان نگاه کنيد و چيزي راکه هر روز با انجام آن مي توانيد لذت ببريد را بيابيد. اگر کاري راکه دوست داريد هر روز انجام دهيد را بيابيد، شغل شما به نظر بد نخواهد بود. البته شما هميشه مي توانيد که شغل مورد علاقه تان را ايجاد کنيد و يا اينکه براي تغيير شغل تصميم بگيريد.

3- مسئوليت پيشرفت شخصي و حرفه اي خود را به عهده بگيريد
 

مسئوليت پيشرفت خود را قبول کنيد، از رييس خود کمک هاي ويژه و معنادار بخواهيد، ولي در مسير اهداف و برنامه هاي پيشرفت شخصيتي خود قدم برداريد. شما پتانسيل زيادي براي برد و باخت داريد.

4- مسئوليت شناخت از آنچه که در محيط کار رخ مي دهد را قبول کنيد
 

معمولا افراد مي گويند که اطلاعات کافي در رابطه با شرکت، پروژه ها و يا همکاران کسب نمي کنند و منتظرند تا رييس آنها را آگاه کند. ولي اين امر ميسر نمي شود زيرا روسا مشغله زيادي دارند و نمي دانند که شما چه چيزي را نمي دانيد. اطلاعاتي را که موجب تاثير گذار شدن شما مي شود را جستجو کنيد. يک شبکه اطلاعاتي تهيه کرده و از آن استفاده کنيد. جسورانه درخواست جلسات هفتگي با رييس را داشته باشيد و سوالات را با او در ميان بگذاريد. اکنون شما ملو از اطلاعاتي هستيد که دريافت مي کنيد.

5- دائما درخواست بازخورد داشته باشيد
 

بارها گفته ايد که "رييس من بازخورد کارهايم را نمي گويد". در واقع شما دقيقا مي دانيد که چطور کار مي کنيد. اگر شما احساس مثبتي در رابطه با کارکرد خود داشته باشيد فقط انتظار تشکر از او را داريد. اما اگر احساس منفي داريد، به بهبود همکاري هاي صادقانه فکر کنيد. سپس از رييس خود در مورد عملکرد سوال کنيد. به او بگوييد که دوست داريد نظر شخصي اش را در رابطه با کار شما بيان کند. اگر به مشتريان خدمات مي دهيد، نظر آنها را نيز جويا شويد. اين خود يک مدرک است. شما مسئول پيشرفت خودتان مي باشيد.

6- تعهداتي را ايجاد کنيد که توانايي حفظ آن را داريد
 

يکي از جدي ترين دلايل استرس و نارضايتي شغلي ناتواني در حفظ تعهدات است. بسياري از کارمندان زمان زيادي براي نحوه عذرخواهي در رابطه با ناتواني در پاببندي به تعهدات و نگراني از نتايج آن صرف مي کنند. مجموعه اي از برنامه ها تهيه کنيد که توانايي شما براي تکميل تعهدات مورد انتظار را نشان دهد. اگر زمان نداريد، داوطلب نشويد. اگر حجم کاري بيش از زمان و انرژي شماست، برنامه جامعي براي درخواست کمک و منابع از رييس خود تهيه کنيد. در مرداب وعده هاي محقق نشده غلت نزنيد.

7- از منفي گرايي اجتناب کنيد
 

انتخاب رضايت شغلي يعني اجتناب از مکالمات منفي، غيبت و دوري از افراد ناراضي تا حد ممکن. مهم نيست که تا چه اندازه احساس مثبت داريد؛ افراد منفي گرا تاثير عميقي روي روان شما مي گذارند. نگذاريد افراد منفي شما را به زانو درآورند.

8- برخورد حرفه اي داشته باشيد
 

اگر شما شبيه بيشتر مردم باشيد، برخورد را دوست نداريد و دليل آن ساده است. شما حضور در برخوردهاي معني دار را تمرين نکرده ايد، بنابراين فکر مي کنيد که خطرناک، ترسناک و آسيب زننده مي باشد. برخورد مي تواند هر سه اين موارد را داشته باشد، همچنين مي تواند در انجام ماموريت هاي کاري و تصوير شخصيتي به شما کمک کند. مي تواند در خدمت به مشتريان و ايجاد محصولات موفق ياورتان باشد. افراد موفق اهداف کاري را انجام مي دهند. چرا اجازه مي دهيد که کمبود برخورد حرفه اي مانع رسيدن شما به اهداف و روياهايتان شود. با دوست خود برخورد حرفه اي کنيد.

9- دوست يابي کنيد
 

ابتدا تمام قواعد را بشکنيد، برترين مديران دنيا متفاوت عمل مي کنند. مارکوس بوکينگهام و کرت کافمن 12 پرسش مهم تهيه کرده اند. زماني که کارمندان به اين سوالات پاسخ مثبت مي دهند، جواب ها شاخص هاي حقيقي هستند که نشان مي دهد آيا افراد رضايت و انگيزه کاري دارند يا خير. يکي از اين سوالات کليدي اين است: ((آيا شما يکي از بهترين دوستانتان را در محيط کاري داريد؟)). دوست داشتن و لذت بردن از همکاران يکي از نشانه هاي مثبت و رضايت شغلي مي باشد. براي شناخت همکاران وقت بگذاريد. در حقيقت مي توانيد آنها را دوست بداريد و از وجود آنها لذت ببريد. روابط شما پشتيباني، منابع، تقسيم کارها و حمايت آنها را برايتان فراهم مي کند.

10- اگر هيچکدام امکانپذير نبود، شايد يافتن شغل جديد شما را راضي کند
 

اگر تمام اين پيشنهادها رضايت شغلي شما را فراهم نکرد، وقت آن رسيده که کارفرما، شغل و حرفه خود را مجددا ارزيابي کنيد. دوست نداريد که تمام زندگيتان را در محيط کاري که از آن نفرت داريد، سپري کنيد. بيشتر محيط هاي کاري چيزي بيش از اين را تغيير نمي دهند. ولي کارمندان ناراضي بيشتر از اين تمايل به بيان احساس نارضايتي دارند. در تمام ساعات غير اداري که مشغول جستجوي شغل جديد هستيد مي توانيد لبخند بزنيد. اين بستگي به زمان دارد که شما کي محل کار خود را با لبخند رضايت ترک مي کنيد.
منبع:وب سايت بازار کار
ارسال توسط کاربر محترم سايت : saz1364
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image