جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
فهرست سوالات روز خواستگاري
-(9 Body) 
فهرست سوالات روز خواستگاري
Visitor 1792
Category: دنياي فن آوري
براي اينکه ازدواج موفقي داشته باشيد لازم است که قبل از هر اقدامي شريک زندگي آينده‌تان را خوب بشناسيد و با خلق و خو، نظرات و سبک زندگي او آشنا باشيد...
در اين مقاله عناويني از مهم ترين سوالات خواستگاري را برايتان بيان مي کنيم که بخشي از آن گفته ي خودتان است . البته نوشتن ليستي که شامل تمام سوالات لازم براي شناسايي شريک آينده تان باشد غير ممکن است زيرا تفاوت هاي فردي ،شغلي،فرهنگي،اعتقادي و غيره در انسان ها باعث مي شود يک نسخه ي واحد کارساز نباشد .مي توان اصولي را بيان کرد که در فرهنگ ما براي داشتن زندگي موفق زناشويي لازم است اما شايد کافي نباشد. به همين دليل بعد از خواندن سوالات پيشنهادي تبيان ، خود شما نيز بايد تغييراتي در آن ايجاد کنيد.
ابتدا زماني که تصميم مي گيريد که خواستگاري را به خانه بپذيريد يا همراه خانواده به خواستگاري برويد ، بهتر است کمي با خود خلوت کنيد . واقع بينانه به خود و شرايط موجودتان نگاه کنيد. خود را از نظر زيبايي،تحصيلات،شرايط مالي ، فرهنگ خانواده بسنجيد. اين کار براي سنجيدن توقعات خوداز زندگي و همسر آينده ،کمک خواهد بود.
بهتر است علاوه بر شناخت بيشتر از شرايط فعلي تان ،آرزوها و انتظاراتتان راجع به زندگي زناشويي را مشخص کنيد. در خلوت خود شعار ندهيد. اينکه معيار هاي صحيح چيست با اين که معيار هاي شما چيست متفاوت است .ممکن است شما بر اساس معيار هايي صحيح انتخاب کنيد اما در زندگي آينده چون اين معيار ها برايتان دروني نشده و فقط جنبه ي شعار داشته ، دچار مشکل شويد. پس نگاهي واقع بينانه به شرايط موجود و خواسته هاي آينده بسيار مهم است . وقتي به يک ارزيابي صحيح رسيديد ،دست به کار شويد.ليستي براي خود تعيين کنيد و البته بايد ياد آور شوم سوالات استاندارد ، با جواب هاي مشخص وجود ندارد و جوابي متفاوت از آنچه شما فکر مي کرديد به يک سوال نبايد باعث شود نظر شما منفي گردد.خيلي از پاسخ ها خود باعث سوال ديگري مي شوند و مهم اين است که شما در آن زمان بتوانيد به خوبي و البته صادقانه گفتگو کنيد.
سوالات کلي براي شروع خوب است اما خيلي تعيين کننده نيست زيرا سوال کلي جواب کلي هم دارد و به شناخت بيشتر کمک نمي کند.
بعضي از سوالاتي که در زير آمده در صورت آشنايي قبلي با فرد براي مثال فاميل بودن نيازي به پرسيده شدن ندارد و برخي براي شما حائز اهميت نيست .پس سوالات زير را به عنوان چند پيشنهاد مطالعه بفرمائيد.
- بيوگرافي خوتان را بگوئيد: (سن ، تحصيلات ، شغل ،تعداد فرزندان خانواده ، وضعيت پدر و مادر، خواهر و برادر ها، اين که چندمين فرزند خانواده است )
- علت اينکه تصميم به ازدواج گرفتيد چيست؟ (خواست خانواده ، فشار فرهنگي يا نياز شخصي)
- در زندگي چه هدفي را دنبال مي کنيد؟ چند تا از سر فصل هاي مهم در آينده تان چيست؟(براي مثال گرفتن بورسيه،موفقيت در زمينه ي ورزش و..)
- چه ملاک هايي براي خوشبختي داريد؟
- مسائل اقتصادي همسر و خانواده ي او چقدر برايتان مهم است؟
- بعد از ازدواج چقدر مايل به ارتباط با خانواده ي همسرتان هستيد؟
-دوست داريد همسرتان با خانواده ي شما تا چه حد صميمي باشد؟
- در تصميم گيري ها اهل مشورت هستيد؟
-آيا خانواده و دوستانتان در تصميماتتان دخيل هستد؟ در آينده همسرتان چطور؟
-اگر اختلاف نظري بين همسر و خانواده تان ايجاد شد ، چگونه آنرا رفع مي کنيد؟
-خانواده ي خود را سنتي مي دانيد يا مدرن؟ مي خواهيد چطور خانواده اي تشکيل دهيد؟
- نظرتان راجع به مرد سالاري و زن سالاري چيست؟
- تکليف مديريت خانه چه مي شود؟
- درزمان وقوع اختلاف نظر ، اگر با گفتگو به نتيجه نرسيديم ، چه کسي نظر آخر را بدهد؟
- چه عقيده اي در باره ي مديريت اقتصادي خانه داريد؟
-تعريف تان از صرفه جويي چيست؟
-چقدر اهل پس انداز هستيد؟
- چقدر دوست داريد صاحب فرزند شويد؟
- در تربيت فرزندان ، چقدر اختيارات را به همسرتان واگذار مي کنيد؟
همسر
- تا چه حد به اعتقادات مذهبي پايبند هستيد؟
- از نظر ديگران فرد مذهبي هستيد؟
- تعريفتان از حجاب چيست؟ ( چادر ، مانتوي پوشيده ،چادر ملي ،بلوز و شلوار و روسري و ..)
-در رفتار با نامحرم چه روشي داريد؟
- خودتان در محل کار وخانواده ، با نامحرم چگونه رفتار مي کنيد؟
- از همسرتان تو قع داريد چگونه رفتار کند؟
- با کار کردن خانم ها موافقيد؟ چه نوع کاري؟ (مخصوص خانم ها)
- دوست داريد در آينده شاغل باشيد؟ (مخصوص آقايان)
-آيا همسرتان بايد براي هر کاري از شما اجازه بگيرد؟
-اهل مطالعه هستيد يا نه ؟ اگر بله در چه موضوعاتي؟
-آيا فيلم ديدن را دوست داريد؟ زيباترين فيلم هايي که تا کنون ديده ايد ،کدامند؟
-رابطه تان با دنياي مجازي و اينترنت چگونه است؟
- اگر اهل استفاده از اينترنت هستيد، بيشتر به سراغ چه موضوعات و سايت هايي مي رويد؟
-با چت کردن چه ميانه اي داريد؟
- تا به حال به چه کارهايي اشتغال داشتيد؟
- از کاري که مي کنيد ،راضي هستيد؟
- رابطه تان با همکارانتان چطور است؟
حتما راجع به خط مشي سياسي و اعتقادات خود صراحتا صحبت کنيد و از او سوالات کاملي بپرسيد چون ممکن است در آينده به مناسبت هاي مختلف ، اختلاف عقيده ي سياسي ديگر شرايط زندگي تان را تحت تاثير قرار دهد.

فهرست سوالات روز خواستگاري

-با جشن عروسي موافقيد؟ تا چه حد موافق خرج کردن براي مراسم هستيد؟
-آيا در باره ي مهريه نظر خاصي داريد؟
-رسم و رسوم خاصي هست که خانواده تان برايشان خيلي مهم باشد؟
-چه نوع تفريحاتي را دوست داريد؟
- بعد از ازدواج با دوستانتان تا چه حد رفت و آمد مي کنيد؟
- دوست داريد همسرتان اهل معاشرت با دوستان باشد يا نه ؟
اين ها بخشي از اطلاعاتي است که ما از همسر آينده مان نياز داريم اما همه ي آن نيست. تحقيق ،مشاوره مي تواند بسيار موثر باشد. به خدا توکل کرده و سعي کنيد بهترين انتخاب را داشته باشيد زيرا هرچند دين ما در صورت اختلاف امکان جدايي را قرار داده است اما مشکلات پس از آن به قدري زياد است که بهرين راه پيشگيري از طلاق با انتخاب صحيح است.

سين جيم‌هاي روز خواستگاري
 

خجالت و رودربايستي را کنار بگذاريد و رک و مستقيم سوالاتي را که به ذهنتان مي‌رسد بپرسيد. هيچ پرسشي را بي‌پاسخ رها نکنيد و در مورد تمام جزئيات زندگي مشترک با همسر آينده‌تان حرف بزنيد….
براي اينکه ازدواج موفقي داشته باشيد لازم است که قبل از هر اقدامي شريک زندگي آينده‌تان را خوب بشناسيد و با خلق و خو، نظرات و سبک زندگي او آشنا باشيد. اگر در مراحل اوليه آشنايي هستيد فرصت مناسبي براي اين کار است تا بعد‌ها از ازدواج پشيمان نشويد. شايد هر کدام از ما درباره راز موفقيت زوج‌هاي موفق دنيا چيزهايي شنيده باشيم و اين سوال به ذهنمان برسد: «براي اينکه ارتباط ما در مراحل اوليه به يک زندگي زناشويي موفق و پايدار منجر شود چه کار‌هايي را بايد انجام دهيم؟» تحقيقات مختلف نشان مي‌دهد که قبل از ازدواج بايد در يک مکالمه صادقانه اين سوالات را از همسر آينده‌تان بپرسيد و خودتان هم براي هرکدام پاسخي داشته باشيد تا اگر او هم از شما همين سوالات را پرسيد آمادگي جواب دادن را داشته باشيد. بنابراين خجالت و رودربايستي را کنار بگذاريد و رک و مستقيم سوالاتي را که به ذهنتان مي‌رسد بپرسيد. هيچ پرسشي را بي‌پاسخ رها نکنيد و در مورد تمام جزئيات زندگي مشترک با همسر آينده‌تان حرف بزنيد.
همشهري مثبت در شماره مهرماه خود 42 سئوالي را که روز خواستگاري بايد از همسر احتمالي آينده خود بپرسيد را مطرح کرده که 29 سئوال آن در ادامه مي‌آيد:

عشق کافي نيست
 

اگر همسر آينده‌تان به شما ابراز عشق مي‌کند بايد از او بپرسيد که چرا شما را دوست دارد و به چه دليل مي‌خواهد با شما ازدواج کند. چند پرسش ديگر را هم مطرح کنيد:
1به چه دليل مرا دوست‌داري وتصميم گرفتي با من ازدواج کني؟
2 آيا در زندگي تو موضوعي وجود دارد که من از آن بي‌خبرم؟
3 در گذشته شکست عشقي را تجربه کرده‌اي؟
4 آيا درباره من چيزي وجود دارد که تو را آزار مي‌دهد؟

بچه داشتن يا نداشتن مساله اين است
 

يکي از موضوعات اساسي که قبل از ازدواج بايد درباره آن حتما بحث کنيد. ممکن است شما اصلا مايل به بچه‌دار شدن نباشيد يا حداقل تا چند سال آينده چنين تصميمي نداشته باشيد. بايد اين موضوع را مطرح کنيد. علاوه بر اين سوالاتي از اين قبيل به کارتان مي‌آيد:
5 آيا مي‌خواهي بچه داشته باشيم؟ اگر پاسخ همسر آينده‌تان به اين سوال مثبت بود در مرحله بعد از او بپرسيد که چند بچه مي‌خواهد.
6 اگر نتوانيم بچه‌دار شويم باز هم بدون بچه به زندگيمان ادامه مي‌دهيم؟ در چنين شرايطي آيا مايل هستي که سرپرستي بچه ديگري را بر عهده بگيريم؟
7 تا به حال تجربه نگهداري از يک بچه را داشته‌اي؟ اگر بچه‌دار شويم حاضري در ساعاتي از روز نگهداري از بچه را بر عهده بگيري؟

اهداف و بلند پروازي‌ها
 

زندگي مشترک شما بايد داراي هدف باشد و بدانيد در 5، 10 و 15 سال آينده قرار است به چه آرمان‌هايي دست پيدا کنيد و به کجا برسيد. پس از شريک آينده زندگيتان بپرسيد:
8 براي زندگي مشترکمان چه اهدافي داري؟
9 زندگي مشترک ما چه تاثيري در روابط تو با دوستان و خانواده‌ات خواهد داشت؟
10 اگر همه چيز همان‌طوري پيش برود که ما مي‌خواهيم، در طي 20 سال آينده فکر مي‌کني به کجا مي‌رسيم؟
11 اهداف کوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت تو کدامند؟

فهرست سوالات روز خواستگاري

تصميم‌هاي مهم زندگي
 

صحبت کردن درباره مسائل زندگي هم هنر مهم ديگري است که به زوج‌هاي جوان توصيه مي‌شود قبل از ازدواج درباره آن حرف بزنند. پس براي توافق در اين زمينه از همسرتان بپرسيد:
12 وقتي بر سر يک موضوع توافق نداشتيم چطور مي‌توانيم دوستانه به تفاهم برسيم؟
13 براي اينکه جر و بحث‌هاي ما آرام و معقولانه حل‌و‌فصل شود چه استراتژي‌اي را در پيش بگيريم؟ مثلا مي‌توانيد بگوييد که من قبل از اينکه عصباني شوم ده دقيقه سکوت مي‌کنم و وقتي آرامش اوليه‌ام را دوباره پيدا کردم به صحبت ادامه مي‌دهم. هيچ‌وقت بلند صحبت نمي‌کنم. تو چطور؟
14 در مورد تصميم‌گيري‌هاي مهم زندگي (مانند تغيير شغل، خريد خانه، درخواست وام بانکي و…) تا چه اندازه به نظر من اهميت مي‌دهي؟ از قبل با من مشورت مي‌کني؟

مهم‌ترين علايق زندگي
 

بايد ببينيد بعدها در زندگي چه چيزهايي براي همسرتان بيشتر از همه مهم هستند. براي همين اين سوالات را مطرح کنيد:
15 اگر خانه ما آتش گرفت اول از همه چه چيزي را از خانه خارج مي‌کني؟
16 فکر مي‌کني رابطه زناشويي تا چه حد در موفقيت ازدواج مهم است؟
17 سرگرمي‌هاي مورد علاقه تو کدام هستند؟

پايبندي به مذهب و اخلاقيات
 

بهتر است با فردي ازدواج کنيد که از لحاظ پايبندي به اصول اخلاقي و مذهب با شما هم عقيده باشد. شايد اين موضوع قبل از ازدواج چندان به چشم نيايد اما بعد از شروع زندگي مشترک و به‌ويژه تولد فرزندان آشکار مي‌شود و ممکن است شکافي عميق را بين خودتان احساس کنيد. پس از همسرتان بپرسيد:
18 تا چه حد مذهبي هستي؟
19 آيا دوست‌داري در مراسم مذهبي شرکت کني؟
20 در کار و زندگي شخصي چه مرزي براي رعايت اخلاقيات قائل هستي؟ (مي‌توانيد براي او مثالي از دروغگويي، خيانت يا کلاهبرداري فردي را به ميان بياوريد و بعد بپرسيد که آيا اين کار را تاييد مي‌کند و اگر خودش در چنين شرايطي قرار مي‌گرفت چه کاري انجام مي‌داد.)
21 خط قرمزهاي زندگي تو کدامند؟

ارتباط با خانواده‌ها
 

ارتباط با خانواده همسر موضوع ديگري است که خيلي از زن و شوهرها بارها و بارها راجع به آن بحث مي‌کنند و حتي ممکن است به خاطر اين موضوع باهم جر و بحث کنند يا از هم دلگير شوند. بنابراين لازم است که شما از قبل درباره اين موضوع هم حرف بزنيد و سوالاتي بپرسيد:
22 چقدر به رفت و آمد با اقوام و خانواده اهميت مي‌دهي؟
23 هفته‌اي چند بار مي‌خواهي با خانواده‌ات رفت‌وآمدکني، در مورد خانواده من چطور؟

دخل و خرج
 

برخي از زوج‌هاي ناموفق مدام بر سر مسائل مالي باهم مشکل دارند. پس براي اينکه اين آفت از زندگي مشترک شما دور بماند قبل از ازدواج دخل و خرجتان را کاملا مشخص کنيد و بدانيد که قرار است پول‌هايتان را چطور خرج کنيد. پس از همسر آينده‌تان در اين باره هم نظر‌خواهي کنيد:
24 درآمد ماهيانه تو چقدر است؟
25 چطور پول خرج مي‌کني؛ ولخرج هستي يا اقتصادي؟
26 آيا به پس انداز اهميت مي‌دهي يا عقيده‌داري که تقريبا بايد تمام درآمدمان را خرج کنيم و خوش بگذرانيم؟
27 آيا مايلي برنامه مشخصي براي دخل و خرجمان داشته باشيم و باقيمانده را در يک حساب مشترک پس انداز کنيم؟
28 آيا من مي‌توانم از موجودي تمام حساب‌هاي تو خبر داشته باشم يا ترجيح مي‌دهي ميزان دارايي‌ات را به کسي نگويي؟
29 آيا در محاسبه دخل و خرج خانواده روي درآمد من هم حساب مي‌کني يا خودت مي‌تواني از پس مخارجمان بر بيايي؟
خوش بخت و موفق باشيد.
منبع:http://www.migna.ir/
ارسال توسط کاربر محترم سايت : alizare1
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image