جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورش باميه به سبك جنوبي
-(10 Body) 
خورش باميه به سبك جنوبي
Visitor 1471
Category: دنياي فن آوري
اگر هوس يك غذاي تابستاني و تند و تيز كرد ه ايد اين خورش را امتحان كنيد

مواد لازم براي شش نفر
 

*باميه ريز؛ يك و نيم كيلوگرم
*گوشت خورشي؛ 500 گرم
*گوجه فرنگي ؛ يك كيلو(يا رب گوجه فرنگي ؛ 3 قاشق غذاخوري)
*تمبر هند ي (قهوه اي روشن ) ؛ 300 گرم (يك بسته)
*پياز بزرگ ؛ 2 عدد * سير ؛ يك بوته * زردچوبه ؛ 2 قاشق مرباخوري * ادويه ؛ يك قاشق مرباخوري * فلفل ؛ يك دوم قاشق مرباخوري * روغن مايع ؛ به مقدار لازم

روش تهيه
 

1-ابتدا تمبر هند ي را در كاسه مناسب ريخته ، روي آن آب كتري سرد شد ه بريزيد ؛ آن را كار گذاشته و اجازه د هيد تا خيس بخورد . سپس پيازها را پوست گرفته و بعد از شستن به صورت خلالي خرد كنيد . گوشت خرد شد ه را هم بشوييد و داخل سبد ي بريزيد و اجازه د هيد تا آب اضافي آن خارج شود. در اين فاصله بوته سير را داخل كاسه اي حاوي آب سرد خيس كنيد.
2-در يك قابلمه مناسب مقداري روغن ريخته و روي حرارت قرار د هيد . بعد از داغ شد ن روغن ، پياز را داخل روغن ريخته و اجازه د هيد تا طلايي شود. حالا زرد چوبه را به آن اضافه كرد ه و بعد از تفت داد ن ، تكه هاي گوشت را بيندازيد و همراه با پياز تفت د هيد.
3-سيرها را پوست گرفته ، به همراه زرد چوبه و فلفل و ادويه توسط هاون بكوبيد و سپس ان را داخل گوشت در حال سرخ شد ن بريزيد و با آن تفت د هيد. حالا گوجه فرنگي ها را رند ه كرد ه ، داخل قابلمه بيفزاييد تا همراه گوشت كمي سرخ شوند. بعد يك ليوان آب جوشيد ه سرد شد ه را داخل قابلمه بريزيد، در قابلمه را بگذاريد و اجازه د هيد تا گوشت پخته شود.
نكته: اگر مي خواهيد از رب استفاد ه كنيد ، ابتدا رب را در روغن گوشت تفت داد ه و سپس يك و نيم ليوان آب اضافه كنيد.
4-در اين فاصله باميه ها را شسته و براي آنكه له نشود ، آنها را به صورت كله قند ي برش د هيد بعد از آنكه گوشت پخته شد، باميه ها را داخل قابلمه بريزيد و بگذاريد تا همراه گوشت و سير و پياز و گوجه فرنگي يا رب كمي بپزد.
5-در مراحل آخر پخت، تمبر هند ي را از صافي عبور د هيد و شيره صاف شد ه را داخل قابلمه بريزيد و بعد از آنكه خورش جا افتاد ، شعله را خاموش كنيد.
نكته 1:با توجه به اينكه تمبر هند ي شور است از صافه كرد ن نمك در مرحله اول پخت جلوگيري كنيد.
نكته 2: از تمبر هندي اي استفاد ه كنيد كه رنگ آن روشن باشد در غير اين صورت شد ن رنگ خورش تيره مي شود.
نكته 3: اين خورش نبايد خيلي آبكي باشد؛ پس از اضافه كرد ن آب زياد خود داري كنيد.
منبع:همشهري مثبت 180
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image