گيلاس از جمله ميوه هايي است كه به صورت خام يا كمپوت يا د سر ، بسيار طرفدار دارد. در اينجا به طرز تهيه پود ينگ گيلاس اشاره خواهيم كرد.
مواد لازم
گيلاس هسته گرفته شد ه ؛ 500 گرم
شكر ؛ 90 گرم يا يك سوم پيمانه
وانيل؛ نوك قاشق مرباخوري
آرد ؛ 60 گرم با يك دوم پيمانه
تخم مرغ ؛ چهار عد د
شير ؛ 250 ميلي ليتر با يك پيمانه
كره؛ 25 گرم
روغن مايع جهت چرب كرد ن
روش تهيه
1-ابتدا فر را روشن كرد ه و روي حرارت 180 درجه سانتي گراد تنظيم كنيد . سپس قالبي گرد به قطر 23 سانتي متر انتخاب كرد ه (قالب پيركس يا تفلون) كف آن را با روغن مايع چرب كنيد.
2-گيلاس هاي هسته گرفته را كف قالب پخش كنيد و آن را كنار بگذاريد حالا كره را در يك ظرف گو د ريخته و همراه با شكر خوب بزنيد تا كرمي به رنگ سفيد حاصل شود. بعد شير را اضافه كرد ه و به هم زد ن ادامه د هيد . بعد از آنكه مواد با هم مخلوط شد ند، وانيل را هم بيفزاييد . مرحله هم زد ن را در صورت امكان با همزن برقي انجام د هيد.
3-حالا همزن را خاموش كرد ه ، آرد را كم كم اضافه كنيد و مواد را توسط همزن د ستي يا چنگال هم بزنيد . بعد از اينكه مايه آماد ه شد آن را روي گيلاس ها بريزيد و به مد ت 35 د قيقه در فر قرار د هيد .بعد از گشت اين زمان ظرف را از فر خارج كرد ه و پود ينگ را سرو كنيد.
نكته 1: توجه داشته باشيد اين دسر نبايد خيلي سرد شود چون ممكن است از قالب جدا نشود ولي در صورتي كه تمايل داريد از شب قبل آن را آماد ه كنيد مي توانيد آن را داخل يخچال قرار د هيد و موقع سرو كرد ن آن را داخل ماكروويو يا فر گرم كنيد.
نكته 2: مي توانيد به جاي گيلاس از آلبالو هم استفاد ه كنيد.
منبع:همشهري مثبت 180