جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پودينگ گيلاس
-(7 Body) 
پودينگ گيلاس
Visitor 1382
Category: دنياي فن آوري
گيلاس از جمله ميوه هايي است كه به صورت خام يا كمپوت يا د سر ، بسيار طرفدار دارد. در اينجا به طرز تهيه پود ينگ گيلاس اشاره خواهيم كرد.

مواد لازم
 

گيلاس هسته گرفته شد ه ؛ 500 گرم
شكر ؛ 90 گرم يا يك سوم پيمانه
وانيل؛ نوك قاشق مرباخوري
آرد ؛ 60 گرم با يك دوم پيمانه
تخم مرغ ؛ چهار عد د
شير ؛ 250 ميلي ليتر با يك پيمانه
كره؛ 25 گرم
روغن مايع جهت چرب كرد ن

روش تهيه
 

1-ابتدا فر را روشن كرد ه و روي حرارت 180 درجه سانتي گراد تنظيم كنيد . سپس قالبي گرد به قطر 23 سانتي متر انتخاب كرد ه (قالب پيركس يا تفلون) كف آن را با روغن مايع چرب كنيد.
2-گيلاس هاي هسته گرفته را كف قالب پخش كنيد و آن را كنار بگذاريد حالا كره را در يك ظرف گو د ريخته و همراه با شكر خوب بزنيد تا كرمي به رنگ سفيد حاصل شود. بعد شير را اضافه كرد ه و به هم زد ن ادامه د هيد . بعد از آنكه مواد با هم مخلوط شد ند، وانيل را هم بيفزاييد . مرحله هم زد ن را در صورت امكان با همزن برقي انجام د هيد.
3-حالا همزن را خاموش كرد ه ، آرد را كم كم اضافه كنيد و مواد را توسط همزن د ستي يا چنگال هم بزنيد . بعد از اينكه مايه آماد ه شد آن را روي گيلاس ها بريزيد و به مد ت 35 د قيقه در فر قرار د هيد .بعد از گشت اين زمان ظرف را از فر خارج كرد ه و پود ينگ را سرو كنيد.
نكته 1: توجه داشته باشيد اين دسر نبايد خيلي سرد شود چون ممكن است از قالب جدا نشود ولي در صورتي كه تمايل داريد از شب قبل آن را آماد ه كنيد مي توانيد آن را داخل يخچال قرار د هيد و موقع سرو كرد ن آن را داخل ماكروويو يا فر گرم كنيد.
نكته 2: مي توانيد به جاي گيلاس از آلبالو هم استفاد ه كنيد.
منبع:همشهري مثبت 180
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image