جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چند نکته درباره نگهداري دارو در منزل
-(5 Body) 
چند نکته درباره نگهداري دارو در منزل
Visitor 1482
Category: دنياي فن آوري
امروزه در بيشتر خانه ها قدري دارونگهداري مي شود.اين دارو ها معمولاً در يخچال يا در جعبه ي کمک ها ي اوليه گذاشته مي شوند و معمولاً شامل باقي مانده ي داروهائي است که به طور ناقص مصرف شده اند.
از قرار معلوم منظور از نگهداري داروها در منزل اين است که يک روزي از آنها استفاده شود.استفاده ي مجدد از اين دارو ها علاوه بر اينکه اغلب خود سرانه وبدون تجويز پزشک خواهد بود ،احتمالاً کاربرد نادرست داشته وخطر مصرف دارو ها ي فاسد و تاريخ گذشته را هم به همراه دارد . علاوه بر اين امکان مصرف اين دارو ها توسط کودکان يا افرادي که اختلالات روحي دارند وجود دارو لذا به نظر مي رسد ضررهاي نگهداري دارو در منزل دربسياري از موارد بيشتر از فايده آن است هر وقت يکي از افراد خانواده بيمار شود و نياز به مصرف دارو پيداکند شايسته است توسط پزشک معاينه شود و تجويز دارو توسط پزشک معالج انجام گيرد وهمان موقع دارو از دارو خانه تهيه شود وبااين حال اگر بخواهيم دارو در منزل نگهداري کنيم بهتر است به موارد زير توجه کنيم ،
1-تاجاي ممکن دارو در منزل نگهداري نشود .
2- دارو هاي بدون برچسب ويا دارو هاي فله اي را هرگز در منزل يا محل کار نگه نداريم و آنها را دور بيندازيم .
3- حد اقل هر سه ماه يک بار همه ي داروهاي موجود در منزل را از نظر تاريخ مصرف بررسي کنيم وداروهاي تاريخ گذشته را در سطل آشغال بيندازيم .
4- هرگز داروئي را در جعبه داروي ديگري نگذاريم.
5- به شرايط نگهداري دارو که روي جعبه دارو يا در برشور آن ذکر شده توجه کنيم.
6- باقي مانده ي محلول سرم ، قطره وشربت هائي که به طور ناقص مصرف شده اند قابل نگهداري نيست و بايستي حتماً دور ريخته شوند.
7- داروها را حتماً در محلي مناسب و دور از گرما ، رطوبت ، و نور مستقيم آفتاب قرار دهيد. اين محل بايد دور از دسترس کودکان کنجکاو باشد.
8- بهتر است ليستي از داروهاي موجود در منزل تهيه شود ودر محل نگهداري داروها نصب شود. هر چند وقت يک بار اين ليست بازبيني شود. مي توان تاريخ انقضاي هر دارو را هم در اين ليست نوشت.
9- داورئي را که نمي شناسيد ، در منزل نگه نداريد.اينگونه داروها را مي توان به هلال احمر يا مؤسسات خيريه اهدا کرد. داروها را به افراد فقير و محتاج ندهيد زيرا ممکن است آنها را خودسرانه مصرف کنند وخطراتي متوجه آنها شود.
10- يادمان باشد مصرف خودسرانه دارو ويا تجويز دارو براي ديگران مجاز نيست. بري استفاده از داروهاي موجود در منزل ، هر بار با پزشک خود مشورت کنيم.
11- سرنگ و يا دستکش استريل نيز تاريخ انقضاي مصرف دارند.پاره شدن کاغذ پوشش سرنگ و دستکش سبب غير استريل و غير قابل استفاده شدن آنها مي شود.
منبع:irteb.com
ارسال توسط کاربر محترم سايت : seyyedmorteza
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image