مواد لازم:
سيب زميني پخته: 4 عدد متوسط
روغن نباتي : به ميزان لازم
کره : 40 گرم
پنير پارمزان رنده شده : 40 گرم
سس خردل : 1 قاشق چاي خوري
شير : 2 قاشق غذاخوري
پنير چدار رنده شده 40 گرم
مواد لازم براي تزئين:
گوجه فرنگي کوچک : 2 عدد
تره : به ميزان لازم
تربچه : 4 عدد
کشمش
پيازچه
روش تهيه:
دماي فر را روي 190 درجه سانتيگراد تنظيم نماييد.
روي چند قسمت از سطح سيب زمينيها، برشهاي کوچک و نسبتاً سطحي ايجاد کنيد. سپس آنها را به روغن آغشته کنيد و داخل سيني فر بچينيد.
سيب زمينيها را به مدت يک ساعت الي يک ساعت و ربع داخل فر قرار دهيد تا زماني که نرم شوند.
زماني که سيب زمينيها اندکي سرد شدند، يک سر آنها را برش بزنيد و محتويات داخل سيب زمينيها را با يک قاشق کوچک، خارج کنيد.
سپس سيب زمينيها را با سس خردل، پنير پارمزان، شير و کره ترکيب کنيد. به آنها کمي نمک و فلفل بزنيد تا خوشمزهتر شوند، سپس ترکيب آنها را داخل سيب زمينيها برگردانيد. سطح سيب زمينيها را با پنير چدار بپوشانيد و دوباره داخل فر قرار دهيد تا براي مدتي حرارت ببينند و طلايي رنگ شود.
حالا نوبت تزيين سيب زمينيهاست
از چند تره کوتاه به عنوان سبيل موشها و از گوجه فرنگيها به عنوان دماغ آنها، استفاده کنيد. ميتوانيد ترهها را اول قرار دهيد و بعد گوجه فرنگيها را روي آنها با چوبهاي نازک خلال به سيب زمينيها متصل نماييد.
از تربچهها به عنوان گوش، از کشمش به عنوان چشم و از پيازچهها به عنوان دم موشها بهره ببريد.
فرزنداني سالم و قوي داشته باشيد.
نوش جان.
منبع:www.tebyan.net ارسال توسط کاربر محترم سايت : mehdigerdali