جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چند چاشني خوشمزه براي انواع سالاد وغذا
-(6 Body) 
چند چاشني خوشمزه براي انواع سالاد وغذا
Visitor 1441
Category: دنياي فن آوري

سرکه طعم دار
 

روغن زيتون با رزماري
روغن زيتون طعم دار

مواد لازم:
 

فلفل 2 تا 3 عدد
رزماري يک شاخه
سرکه 2 ليوان

مواد لازم:
 

روزماري تازه يک شاخه
سير يک تا 2 حبه
روغن زيتون 2 ليوان

موادلازم:
 

فلفل قرمز تند 300 گرم
تخم شنبليله يک قاشق سوپخوري
رازيانه يک قاشق سوپخوري
سير يک حبه
روغن زيتون 5 ليوان

طرز تهيه:
 

فلفل و رزماري را در ظرف مورد نظر بريزيد بعد سرکه را اضافه کرده و در يخچال قرار دهيد. بعد از يک هفته تا 10 روز قابل استفاده مي باشد.

طرز تهيه:
 

رزماري و سير را در شيشه تميزي ريخته و روغن زيتون را به آن اضافه کنيد و به مدت 2 هفته در يخچال قرار دهيد تا روغن زيتون طعم دار شود.

طرز تهيه:
 

فلفل ها را به همراه تخم شنبليله، رازيانه، نمک و سير در روغن زيتون بريزيد و به مدت 2 هفته در يخچال نگهداري کنيد تا روغن زيتون طعم بگيرد. شما مي توانيد بعد از اين مدت روغن زيتون را صاف کرده و استفاده کنيد.

نکته:
 

-سير را برش بزنيد تا عصاره آن خارج شود سپس استفاده کنيد. منبع:هنر آشپزي شماره 76
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image