سرکه طعم دار
روغن زيتون با رزماري
روغن زيتون طعم دار
مواد لازم:
فلفل 2 تا 3 عدد
رزماري يک شاخه
سرکه 2 ليوان
مواد لازم:
روزماري تازه يک شاخه
سير يک تا 2 حبه
روغن زيتون 2 ليوان
موادلازم:
فلفل قرمز تند 300 گرم
تخم شنبليله يک قاشق سوپخوري
رازيانه يک قاشق سوپخوري
سير يک حبه
روغن زيتون 5 ليوان
طرز تهيه:
فلفل و رزماري را در ظرف مورد نظر بريزيد بعد سرکه را اضافه کرده و در يخچال قرار دهيد. بعد از يک هفته تا 10 روز قابل استفاده مي باشد.
طرز تهيه:
رزماري و سير را در شيشه تميزي ريخته و روغن زيتون را به آن اضافه کنيد و به مدت 2 هفته در يخچال قرار دهيد تا روغن زيتون طعم دار شود.
طرز تهيه:
فلفل ها را به همراه تخم شنبليله، رازيانه، نمک و سير در روغن زيتون بريزيد و به مدت 2 هفته در يخچال نگهداري کنيد تا روغن زيتون طعم بگيرد. شما مي توانيد بعد از اين مدت روغن زيتون را صاف کرده و استفاده کنيد.
نکته:
-سير را برش بزنيد تا عصاره آن خارج شود سپس استفاده کنيد.
منبع:هنر آشپزي شماره 76