جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پلوي ليمو ترش
-(3 Body) 
پلوي ليمو ترش
Visitor 1488
Category: دنياي فن آوري
عطر و طعم ليمو در کنار سير و سبزيجات مکمل خوبي است.اگر ليمو را در پايان پخت اضافه کنيد، عطر آن به خوبي حفظ مي شود.

مدت زمان آماده سازي: 35 تا 40 دقيقه مواد لازم براي تهيه 6پيمانه:
 

پياز سفيد متوسط يک عدد، ساطوري
روغن مايع 2 قاشق سوپخوري
برنج يک و يک دوم پيمانه
آب يک بند انگشت روي برنج
کره ي قاشق سوپخوري
برگ بو يک عدد
فلفل قرمز يک دوم قاشق چايخوري
نمک 2 قاشق چايخوري
رنده پوست ليمو يک عدد
آب ليموترش يک عدد

طرز تهيه:
 

پياز را در يک قابلمه حدود 5 دقيقه در روغن تفت دهيد تا نرم شود. برنج را اضافه و حدود 3 دقيقه تفت دهيد تا کمي بگيرد .آب، کره، برگ بو، فلفل و نمک را اضافه کرده روي شعله متوسط بجوشانيد تا آب آن تبخير شود. سپس شعله را کم کنيد و درب قابلمه را ببنديد و 20 دقيقه آن را دم کنيد.
وقتي برنج حاضر شد، قابلمه را از روي شعله برداشته و رنده پوست ليمو و آب آن را با برنج مخلوط کرده و چند دقيقه صبر کنيد تا طعم ليمو به خورد آن برود.
زنده ي پوست ليمو و آب ليمو ترش را به غذا اضافه کرده و چند و چند دقيقه صبر کنيد تا برنج طعم بگيرد.

منبع:هنر آشپزي شماره 76
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image