عطر و طعم ليمو در کنار سير و سبزيجات مکمل خوبي است.اگر ليمو را در پايان پخت اضافه کنيد، عطر آن به خوبي حفظ مي شود.
مدت زمان آماده سازي: 35 تا 40 دقيقه مواد لازم براي تهيه 6پيمانه:
پياز سفيد متوسط يک عدد، ساطوري
روغن مايع 2 قاشق سوپخوري
برنج يک و يک دوم پيمانه
آب يک بند انگشت روي برنج
کره ي قاشق سوپخوري
برگ بو يک عدد
فلفل قرمز يک دوم قاشق چايخوري
نمک 2 قاشق چايخوري
رنده پوست ليمو يک عدد
آب ليموترش يک عدد
طرز تهيه:
پياز را در يک قابلمه حدود 5 دقيقه در روغن تفت دهيد تا نرم شود. برنج را اضافه و حدود 3 دقيقه تفت دهيد تا کمي بگيرد .آب، کره، برگ بو، فلفل و نمک را اضافه کرده روي شعله متوسط بجوشانيد تا آب آن تبخير شود. سپس شعله را کم کنيد و درب قابلمه را ببنديد و 20 دقيقه آن را دم کنيد.
وقتي برنج حاضر شد، قابلمه را از روي شعله برداشته و رنده پوست ليمو و آب آن را با برنج مخلوط کرده و چند دقيقه صبر کنيد تا طعم ليمو به خورد آن برود.
زنده ي پوست ليمو و آب ليمو ترش را به غذا اضافه کرده و چند و چند دقيقه صبر کنيد تا برنج طعم بگيرد.
منبع:هنر آشپزي شماره 76