مواد لازم:
نان تست 24 عدد
کره براي سرخ کردن نان ها
هويج بزرگ يک عدد
کدو 400 گرم
سير 2 حبه، له شده
نعناع ساطوري 2 قاشق سوپخوري
جعفري ساطوري 2 قاشق سوپخوري
زيره يک دوم قاشق چايخوري
آب ليموترش 2 قاشق چايخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
کنجد مقداري
ابتدا پوسته ي 4 طرف نان تست را بريده و بعد نان ها را به 4 قسمت مساوي حدود 3×3 سانتي متر برش بزنيد. نان ها را در کره سرخ کنيد. هويج و کدو را نيز بعد از گرفتن پوستشان بخارپز کرده و با رنده درشت رنده کنيد.در ظرفي هويج، کدو، سيرله شده، نعناع، جعفري، زيره، آب ليمو ترش، نمک و فلفل را مخلوط کرده و روي هر کدام از نان هامقداري از اين مواد قرار دهيد و در آخر مقداري کنجد روي هر کدام بريزيد.
منبع:هنر آشپزي شماره 76