جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
حميس بادنجان
-(8 Body) 
حميس بادنجان
Visitor 1645
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 6 نفر:
 

بادنجان 5 عدد، نگيني شده
نمک و فلفل به ميزان لازم
پياز متوسط يک عدد، نگيني شده
گوجه فرنگي 500 گرم
روغن سرخ کردني 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه:
 

بادنجان ها را پوست کنده، نگيني خرد کرده و نمک بزنيد .بعد از نيم ساعت شسته و با 3 ليوان آب بپزيد.سپس با کمي نمک در صافي بريزيد و با گوشتکوب يا پوره کوب بکوبيد و له کنيد .پياز را در روغن تفت دهيد تا سبک شود ولي سرخ نشود.گوجه فرنگي ها را پوست کنده، پوره کنيد. بادنجان هاي پوره شده را در پياز و روغن کمي تفت دهيد و گوجه فرنگي را به آن اضافه کنيد.نمک و فلفل آن را اندازه کنيد.فلفل آن را اندازه کنيد. فلفل اين غذا کمي زياد است (در صورت دلخواه). اجازه دهيد آب غذا تبخير شود، بعد با نان و يا برنج، همراه با فلفل سبز تند سرو کنيد.

نکته:
 

1-اين دستور 55 گرم کربوهيدرات، 22 گرم پروتئين، 20 گرم چربي و 488 کيلو کالري انرژي دارد.
2- از چند پر سير نيز مي توانيد همراه با پياز داغ در اين غذا استفاده کنيد.

منبع:هنر آشپزي شماره 76
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image