مواد لازم براي 6 نفر:
بادنجان 5 عدد، نگيني شده
نمک و فلفل به ميزان لازم
پياز متوسط يک عدد، نگيني شده
گوجه فرنگي 500 گرم
روغن سرخ کردني 2 قاشق سوپخوري
طرز تهيه:
بادنجان ها را پوست کنده، نگيني خرد کرده و نمک بزنيد .بعد از نيم ساعت شسته و با 3 ليوان آب بپزيد.سپس با کمي نمک در صافي بريزيد و با گوشتکوب يا پوره کوب بکوبيد و له کنيد .پياز را در روغن تفت دهيد تا سبک شود ولي سرخ نشود.گوجه فرنگي ها را پوست کنده، پوره کنيد. بادنجان هاي پوره شده را در پياز و روغن کمي تفت دهيد و گوجه فرنگي را به آن اضافه کنيد.نمک و فلفل آن را اندازه کنيد.فلفل آن را اندازه کنيد. فلفل اين غذا کمي زياد است (در صورت دلخواه). اجازه دهيد آب غذا تبخير شود، بعد با نان و يا برنج، همراه با فلفل سبز تند سرو کنيد.
نکته:
1-اين دستور 55 گرم کربوهيدرات، 22 گرم پروتئين، 20 گرم چربي و 488 کيلو کالري انرژي دارد.
2- از چند پر سير نيز مي توانيد همراه با پياز داغ در اين غذا استفاده کنيد.
منبع:هنر آشپزي شماره 76