مواد لازم:
آب 2 ليوان
چاي خشک 2 قاشق چايخوري
طرز تهيه:
آب را داخل قوري چيني يا پيرکس بريزيد(دقت کنيد قوري تزيين طلايي نداشته باشد، چون در مايکروويو جرقه مي زند)، سپس آن را به مدت 3 تا 4 دقيقه با قدرت 100%(900 وات) زمان دهيد تا بجوشد.
آب را با يک قاشق فلزي کاملاً هم بزنيد تا زمان ريختن چاي کف نکند، بعد چاي را درون آب ريخته و قوري را به مدت 3 تا 5 دقيقه با توان 20%(180 وات) در دستگاه بگذاريد تا دم بکشد. در صورت استفاده از چاي کيسه اي نيز بعد جوش آمدن آب، حتماً آب را هم بزنيد و بعد چاي کيسه اي را درون آن قرار دهيد.
منبع:هنر آشپزي شماره 76