جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوپ قلوه ايرلندي
-(8 Body) 
سوپ قلوه ايرلندي
Visitor 1592
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:
 

قلوه گوسفند 225گرم
روغن مايع يک قاشق سوپخوري
پياز بزرگ ي عدد، ساطوري
سير 2 حبه، زنده شده
آرد يک قاشق سوپخوري
سس وريچسترشاير يک قاشق سوپخوري
سويا سس يک قاشق سوپخوري
آب جوش يک و نيم ليتر
پودر آويشن يک قاشق چايخوري
نمک و فلفل به مقدار لازم
پنير موتزارلا 75 گرم ، رنده شده
نان تست 4 تا 6 ورقه

طرز تهيه:
 

قلوه ها را شسته، پاک کرده و خشک کنيد. روغن را در يک تابه داغ کرده و قلوه ها را در آن سرخ کنيد تا روي آن قهوه اي رنگ شود. پياز و سير را اضافه کرده و تفت دادن روي حرارت ملايم را ادامه دهيد تا پياز نرم شود. آرد را اضافه کرده و تفت دادن را (2) دقيقه ديگر ادامه دهيد.سس ها، آب ، آويشن، نمک و فلفل را اضافه کرده و غذا را روي شعله ملايم براي (30 تا 35) دقيقه بپزيد.پنير را روي نان تست ريخته و در فر گريل کنيد تا روي آن طلايي رنگ شود .سوپ را در کاسه بريزيد و نان تست را روي آن قرار دهيد.

نکته:
 

اين دستور (95) گرم کربوهيدرات ، (80) گرم پروتئين، (60) گرم چربي و (1240) کيلو کالري انرژي دارد.

منبع:هنر آشپزي شماره 76
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image