مواد لازم براي 4 نفر:
قلوه گوسفند 225گرم
روغن مايع يک قاشق سوپخوري
پياز بزرگ ي عدد، ساطوري
سير 2 حبه، زنده شده
آرد يک قاشق سوپخوري
سس وريچسترشاير يک قاشق سوپخوري
سويا سس يک قاشق سوپخوري
آب جوش يک و نيم ليتر
پودر آويشن يک قاشق چايخوري
نمک و فلفل به مقدار لازم
پنير موتزارلا 75 گرم ، رنده شده
نان تست 4 تا 6 ورقه
طرز تهيه:
قلوه ها را شسته، پاک کرده و خشک کنيد. روغن را در يک تابه داغ کرده و قلوه ها را در آن سرخ کنيد تا روي آن قهوه اي رنگ شود. پياز و سير را اضافه کرده و تفت دادن روي حرارت ملايم را ادامه دهيد تا پياز نرم شود. آرد را اضافه کرده و تفت دادن را (2) دقيقه ديگر ادامه دهيد.سس ها، آب ، آويشن، نمک و فلفل را اضافه کرده و غذا را روي شعله ملايم براي (30 تا 35) دقيقه بپزيد.پنير را روي نان تست ريخته و در فر گريل کنيد تا روي آن طلايي رنگ شود .سوپ را در کاسه بريزيد و نان تست را روي آن قرار دهيد.
نکته:
اين دستور (95) گرم کربوهيدرات ، (80) گرم پروتئين، (60) گرم چربي و (1240) کيلو کالري انرژي دارد.
منبع:هنر آشپزي شماره 76