مواد لازم براي 4 نفر:
فلفل دلمه اي قرمز : 8 عدد، کبابي شده
جعفري و ريحان :از هر کدام يک قاشق سوپخوري، ساطوري
سير : 2 حبه، زنده شده
آب ليمو ترش : 2 قاشق سوپخوري
سرکه ي قرمز: 2 قاشق سوپخوري
سرکه سفيد : 2 قاشق سوپخوري
روغن مايع : 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل : به ميزان لازم
قارچ : 150گرم، ورقه ورقه شده
طرز تهيه:
فلفل دلمه اي ها را 25 تا 30 دقيقه در فر گريل کنيد تا روي آن کاملا سياه شود سپس آن را از فر خارج کرده و 10 دقيقه درون کيسه فريزر قرار دهيد تا بتوانيد پوست آن را به راحتي جدا کنيد .فلفل دلمه اي را پوست کنده، تخم و سر آن را گرفته و خلالي خرد کنيد. جعفري، ريحان، سير، آب ليموترش، سرکه ها و روغن را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنيد.
قارچ و فلفل دلمه اي را در يک کاسه با هم مخلوط کرده و سس را روي آن بريزيد و با هم مخلوط نماييد سپس روي ظرف رابا سلفون پوشانده و حداقل براي مدت 3 ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه دار شوند سپس سرو نماييد.
نکته:
-اين دستور 95 گرم کربوهيدارات، 10 گرم پروتئين، 30 گرم چربي و 690 کيلو کالري انرژي دارد.
منبع:هنر آشپزي شماره 76