جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سالاد فلفل دلمه اي کبابي و قارچ
-(7 Body) 
سالاد فلفل دلمه اي کبابي و قارچ
Visitor 1431
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:
 

فلفل دلمه اي قرمز : 8 عدد، کبابي شده
جعفري و ريحان :از هر کدام يک قاشق سوپخوري، ساطوري
سير : 2 حبه، زنده شده
آب ليمو ترش : 2 قاشق سوپخوري
سرکه ي قرمز: 2 قاشق سوپخوري
سرکه سفيد : 2 قاشق سوپخوري
روغن مايع : 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل : به ميزان لازم
قارچ : 150گرم، ورقه ورقه شده

طرز تهيه:
 

فلفل دلمه اي ها را 25 تا 30 دقيقه در فر گريل کنيد تا روي آن کاملا سياه شود سپس آن را از فر خارج کرده و 10 دقيقه درون کيسه فريزر قرار دهيد تا بتوانيد پوست آن را به راحتي جدا کنيد .فلفل دلمه اي را پوست کنده، تخم و سر آن را گرفته و خلالي خرد کنيد. جعفري، ريحان، سير، آب ليموترش، سرکه ها و روغن را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنيد.
قارچ و فلفل دلمه اي را در يک کاسه با هم مخلوط کرده و سس را روي آن بريزيد و با هم مخلوط نماييد سپس روي ظرف رابا سلفون پوشانده و حداقل براي مدت 3 ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه دار شوند سپس سرو نماييد.

نکته:
 

-اين دستور 95 گرم کربوهيدارات، 10 گرم پروتئين، 30 گرم چربي و 690 کيلو کالري انرژي دارد.

منبع:هنر آشپزي شماره 76
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image